Λευτέρης Ελευθερίου: Το YFSF με βοήθησε και παροτρύνω τους ηθοποιούς που θα τους καλέσουν να δεχτούν

Λευτέρης Ελευθερίου: Το YFSF με βοήθησε και παροτρύνω τους ηθοποιούς που θα τους καλέσουν να δεχτούν

Συμμετείχε στο Your Face Sounds Familiar 2 και έκτοτε οι προτάσεις που έχει δεχτεί τόσο για την τηλεόραση όσο και για το θέατρο δεν είναι λίγες. Ο Λευτέρης Ελευθερίου παραχώρησε μια συνέντευξη στο TV Έθνος και μίλησε μεταξύ άλλων για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

«Το YFSF με βοήθησε και παροτρύνω τους ηθοποιούς που θα τους καλέσουν να δεχτούν. Κατά τη γνώμη μου, για να συμμετάσχει κάποιος στο συγκεκριμένο παιχνίδι χρειάζεται κάποιου είδους προεργασία στον χορό και στο τραγούδι», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός ενώ πρόσθεσε: «Δέχτηκα πρόταση για παρουσίαση εκπομπής. Μάλλον καλά έκανα και περίμενα, γιατί τελικά ήρθε στη ζωή μου το Daddy Cool. Υποκριτική έχω σπουδάσει, αυτό μου αρέσει, οπότε αν έκανα παρουσίαση κάποιας εκπομπής θα έψαχνα περισσότερο να δω τι με αφορά, η θεματολογία».

Του έχουν γίνει προτάσεις για συμμετοχή σε πάνελ εκπομπών αλλά και για παρουσίαση εκπομπής που θα είναι στη λογική του Σπύρου Σούλη. Ο ίδιος μέχρι στιγμής έχει κατοχυρώσει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα στο σανίδι και όπως αποκαλύπτει: «Θα συνεργαστώ με τον Λάκη Λαζόπουλο σε ένα καινούριο γαλλικό έργο».