Λήστεψαν και τρίτο θέατρο

Λήστεψαν και τρίτο θέατρο

Τρόμο έχουν προκαλέσει στην Αθήνα κακοποιοί που έχουν βάλει στόχο θέατρα και μουσικές σκηνές.

Μετά την ληστεία στο θέατρο Κάτω απ’ τη Γέφυρα και το θέατρο των Αλλαγών, αυτή τη φορά “χτύπησαν” και τον πολυχώρο Vault του Δημήτρη Καρατζιά.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα espresso και ανέφερε όλα όσα συνέβησαν στο θέατρο του.

«Το περιστατικό έγινες στις 4:13 το ξημέρωμα, αλλά ευτυχώς σε εμάς δεν έκαναν μεγάλες ζημιές. Έσπασαν την τζαμαρία και πήραν τα ψιλά από το θέατρο. Περισσότερο ήταν η ζημιά που έκαναν στην πόρτα. Αισθάνομαι όπως μπορεί να αισθανθεί κάποιος που μπαίνουν στο σπίτι του ληστές και του παίρνουν διάφορα πράγματα και του παραβιάζουν τη ζωή. Από την άλλη φοβάμαι ότι αφού έχουν κάνει την αρχή οι διαρρήκτες, που θα σταματήσουν πια. Ευτυχώς εμείς μένουμε πάρα πολύ κοντά στο θέατρο, οπότε, όπως καταλαβαίνετε, σε τέσσερα λεπτά ήμασταν εκεί και έπειτα από πέντε λεπτά ήταν εκεί και η Αστυνομία. Επειδή το Vault είναι σε μία κατοικημένη περιοχή, με το που άρχισε να χτυπά ο συναγερμός άρπαξαν ότι πρόλαβαν και έφυγαν. Κάθε φορά που χτυπάει ο συναγερμός είμαστε σε εγρήγορση, γιατί δεν αποκλείεται να ξανασυμβεί. Μετά την περσινή επίθεση αναγκαστήκαμε να βάλουμε συναγερμό γιατί τα μηχανήματα κοστίζουν πολύ ακριβά..», είπε ο Δημήτρης Καρατζιάς.

Όπως διαβάζουμε στο ίδιο δημοσίευμα πέρυσι τέτοια εποχή συνολικά 11 θεατρικές σκηνές και ένας μουσικός χώρος χτυπήθηκαν από ληστές, η οποία εισβάλει πάντα τις πρώτες πρωινές ώρες.