Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά και η σχέση του με την Μαρία Μπεκατώρου

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά και η σχέση του με την Μαρία Μπεκατώρου

Λίγες μέρες μετά το φινάλε του Πρωινού Σου-Κου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος αποτέλεσε κομμάτι της εκπομπής, έκανε τον απολογισμό του και μιλά για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Μπεκατώρου.

Πώς ήταν για εκείνον η χρονιά που πέρασε; «Δόξα τω Θεό πήγε πολύ καλά! Περάσαμε ωραία και η εκπομπή ήταν πρώτη. Με στενοχωρεί που η σύνθεση δεν θα συνεχιστεί, όπως δείχνουν τα πράγματα, γιατί ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε ότι του χρόνου δεν θα είναι στο Σου-Κου. Γενικά ήταν μια ωραία σεζόν, πολύ κουραστική για εμένα προσωπικά, γιατί είχα και το ραδιόφωνο και τη δισκογραφική μου εταιρία Spin Records, αλλά ήταν γεμάτη και αρκετά δημιουργική» εξομολογείται στην Πολυξένη Καραμίχα και στην Real Life.

Τι θα του λείψει από τον Νίκο Μουτσινά; «Ο Νίκος είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Είναι ανεμοστρόβιλος. Έχει ένα χιούμορ και ένα ιδιαίτερο κέφι, μια ιδιοσυγκρασία πολύ αλέγκρα, η οποία σε παρασύρει θέλεις-δε θέλεις. Ο Νίκος έφερε τη σπιρτάδα, το κάτι παραπάνω που έλειπε από την εκπομπή, αυτό δηλαδή που μια προσωπικότητα τηλεοπτική είτε το ‘χει, είτε δεν το ‘χει. Ο Νίκος το ‘χει αυτό, είναι ηθοποιός, ξέρει τον τηλεοπτικό χρόνο, έχει την ατάκα. Εμένα με βοήθησε πολύ αυτό. Εκεί κάπως μπλέχτηκε το χιούμορ που έχουμε και μου άρεσε αυτό, αν και στην αρχή πίστευα ότι δεν θα ταιριάζαμε καθόλου. Αποδείχτηκε το αντίθετο».

Όσον αφορά στη σχέση του με τη Μαρία Μπεκατώρου εξηγεί:  «Τα πράγματα πήγαν εξίσου καλά και στη δουλειά. Έχουμε βρει τους κώδικές μας. Όταν υπάρχει και ένα φιλικό background, συνήθως διευκολύνει τη δουλειά, φτάνει να ξέρεις και τα όρια. Όλη η σεζόν κύλησε απροβλημάτιστα. Οι εντάσεις ήταν λιγότερες που έχω ζήσει σε εργασιακό περιβάλλον και είχαν να κάνουν μόνο με ατυχίες ή λάθη που γίνονται καθημερινά».