Λάμπρος Βακιάρος: Πως από το «Survivor» βρέθηκε στο «Master Chef»

Λάμπρος Βακιάρος: Πως από το «Survivor» βρέθηκε στο «Master Chef»

Ο Λάμπρος Βακιάρος πήρε τον τίτλο του Έλληνα Master Chef και κέρδισε το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ και πλέον ετοιμάζει τα νέα του επαγγελματικά σχέδια. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό YOU! αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του στο παιχνίδι μαγειρικής.

Πως όμως πήρε την απόφαση για την συμμετοχή του στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star;

«Προέκυψε», αποκαλύπτοντας πως η κοπέλα του, τον παρότρυνε να δηλώσει πρώτα συμμετοχή στο Survivor. «Αυθόρμητα γέλασα, αλλά τελικά με έπεισε. Νομίζω ότι την ίδια μέρα έκανα αίτηση και για το Master Chef.»

Από το Survivor… στο Master Chef!

«Όταν πήγα στην οντισιόν του Survivor, ήταν εκεί τρία άτομα με μια κάμερα. Όταν τους είπα πως είμαι μάγειρας, μου πρότειναν να συμμετέχω στο Master Chef. Με το που βγήκα σκέφτηκα πως έπρεπε να πω άλλο επάγγελμα μου» λέει ο Λάμπρος και γνώριζε πως δεν θα συμμετείχε στο γνωστό reality επιβίωσης, ενώ την ίδια μέρα δέχτηκε μήνυμα από το show μαγειρικής. «Σκέφτηκα, άστο που να τρέχω, τι να φτιάξω. Όμως λίγες ώρες πριν την οντισιόν σκέφτηκα πως θα ήταν ωραία η πρόκληση. Την συνέχεια την ξέρετε».

Όσο εάν ήταν πειρασμός για εκείνον τα χρήματα που θα κέρδιζε ο νικητής. «Μέχρι να περάσω στους 20 υποψήφιους, δεν γνώριζα πως υπάρχει χρηματικό έπαθλο», δηλώνει o chef, συμπληρώνοντας πως τα λεφτά δεν τα έχει εισπράξει ακόμα.