Λάμπρος Βακιάρος: Μιλάει για την συνάντηση με τον Άκη Πετρετζίκη μια μέρα μετά τον τελικό του Master Chef

Λάμπρος Βακιάρος: Μιλάει για την συνάντηση με τον Άκη Πετρετζίκη μια μέρα μετά τον τελικό του Master Chef

Στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα παραχώρησε αποκαλυπτική συνέντευξη ο νικητής του Master Chef, Λάμπρος Βακιάρος.

Ο ίδιος το βράδυ της ανακοίνωσης του αποτελέσματος, ανάμεσα στις εκατοντάδες ευχές, δέχτηκε μήνυμα και από τον πρώτο Έλληνα master chef Άκη Πετρετζίκη«Μου έστειλε μήνυμα στο facebook ο Άκης Πετρετζίκης/ λέγοντας μου συγχαρητήρια, ενώ με κάλεσε να περάσω από το μαγαζί του στην Αγία Παρασκευή να πιούμε καφέ. Πολύ ωραίος τύπος. Είναι εξαιρετικός στην δουλειά του και αυτό που έχει στήσει, είναι μακράν το καλύτερο στον ανταγωνισμό»

Ο Λάμπρος είναι μόλις 26 ετών και περιγράφει όλα όσα έζησε από την πρώτη κιόλας βραδιά ύστερα από την νίκη του. «Την αμέσως επόμενη μέρα, μόλις ξύπνησα και μπήκα στα social media, βρήκα χιλιάδες μηνύματα και ενημερώσεις. Φαντάσου πως ακόμα και χθες απαντούσα σε ορισμένα μηνύματα που μου είχαν στείλει από τον Ιούλιο. Όλα πάνε περίφημα. Είμαι πολύ χαρούμενος με το Star και με την πρόταση που μου έκανε να βρίσκομαι τρεις φορές την εβδομάδα στην Φωλιά των Κου Κου, στην στήλη της μαγειρικής. Το συγκεκριμένο κανάλι με ανέδειξε και δεν θα πήγαινα πουθενά αλλού. Κάθε αρχή είναι και δύσκολη, αλλά προσωπικά απολαμβάνω πολύ την συμμετοχή μου. Δεν σου κρύβω ότι παρακολουθώ τον εαυτό μου στα βίντεο, ώστε να δω τι μπορεί να αλλάξω για να γίνω ακόμα καλύτερος. Και παρακολουθώ μόνο τον εαυτό μου και κανέναν άλλο. Δεν προσπαθώ να μιμηθώ, καθώς έχω το προσωπικό μου στυλ».