Λάκης Λαζόπουλος: Η αλήθεια για την σχέση του με τον Alpha

Λάκης Λαζόπουλος: Η αλήθεια για την σχέση του με τον Alpha

Καλεσμένος στην πρεμιέρα του «Όλα Ξεκόλλα» βρέθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος, ρωτήθηκε από τον Θέμο Αναστασιάδη και την Δούκισσα Νομικού για όλα όσα ακούγονται για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Για το τι συμβαίνει με τον Alpha, στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, μίλησε, για πρώτη φορά, ο Λάκης Λαζόπουλος, ενώ σχολίασε και όσα λέγονται για το κλίμα στις σχέσεις του με τον Δημήτρη Κοντομηνά.

«Είμαι εκεί που ήμουν! Έκανα την δουλειά που έκανα, αυτή συνεχίζω να κάνω. Ή θα την κάνω, ή δεν θα την κάνω… Θα δούμε. Είμαι εκεί που είμαι, με την έννοια ότι δεν έχω αλλάξει κάτι. Το trailer μου εκεί παίζεται. Ο Alpha είναι ο χώρος που δουλεύω πάνω από 11 χρόνια… Ούτως ή άλλως, από την αρχή είχα συνεννοηθεί πως ο,τι είναι να συζητήσω να κάνω, θα το συζητήσω μετά τον Φεβρουάριο», ανέφερε ο Λάκης και, χωρίς να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ξεκάθαρα όσα λέγονται, κατέληξε: «και εγώ ακούω διάφορα. Η λογική μου είναι πως όταν ακούς πάρα πολλά, πιάσε κατάρτι σαν τον Οδυσσέα. Πιάνεις κατάρτι και περιμένεις να τελειώσουν οι Σειρήνες για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Είναι καλό να ακούς, αλλά κακό και λάθος να κατεβαίνεις κάθε φορά που κάτι ακούς. Είναι λάθος να χάνεις τον στόχο σου για αυτό που έχεις στο κεφάλι σου. Σέβεσαι αυτόν που μιλάει, αλλά σέβεσαι και την διαίσθηση σου και τον δρόμο σου».

Σε ερώτηση για την σχέση του με τον Δημήτρη Κοντομηνά, ο ηθοποιός ανέφερε:

«Ξέρω ότι έχει δεχτεί πιέσεις όλα αυτά τα χρόνια για να με διώξει, αλλά, προς τιμήν του, δεν το έκανε ποτέ. Είναι δυνατόν με έναν άνθρωπο που έχω συνεργαστεί και του είμαι ευγνώμων για όλα αυτά και, κυρίως, για το ότι δεν παρενέβη ποτέ στη δουλειά μου, να είμαι αγνώμων ενώ δουλεύω σε αυτόν τον χώρο; Δεν είναι η φύση μου και η ψυχολογία μου. Είμαι ευγνώμων απέναντι στον οποιοδήποτε άνθρωπο μου έχει κάνει καλό. Τον σέβομαι και θα τον σέβομαι. Δεν ξέρω ο ίδιος… Διαβάζω διάφορα κι εγώ! Μπορεί στα νεύρα του, παιδί του είναι, κανάλι του είναι, να στεναχωριέται. Μπορεί να πει δέκα πράγματα. Πρέπει εγώ να τα πάρω τοις μετρητοίς και να καθίσω να μετράω τα λόγια που λέει πάνω στα νεύρα του; Τα λόγια που λέγονται πάνω στα νεύρα τα πετάς και δεν τα βάζεις στη ζυγαριά. Εγώ δεν θα τα βάλω κι ας έρθουν χίλιοι να με πιέσουν! Μιλιόμαστε, δεν υπήρχε τέτοιο θέμα».