Λάκης Γαβαλάς σε Τρύφωνα Σαμαρά: “O κόσμος μπορεί να δει και να κρίνει”

Λάκης Γαβαλάς σε Τρύφωνα Σαμαρά: “O κόσμος μπορεί να δει και να κρίνει”

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε καλεσμένος ο Λάκης Γαβαλάς.

Μεταξύ άλλων ο σχεδιαστής ξεκαθάρισε τι πραγματικά συμβαίνει με το My Style Rocks ενώ έδωσε για ακόμη μια φορά τη δική του απάντηση στον Τρύφωνα Σαμαρά και στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους τις τελευταίες μέρες μετά τον χαρακτηρισμό του σχεδιαστής προς των δεύτερο ότι η εμφάνισή του στο Just the 2of Us ήταν κιτς.

«Η παραγωγή του My Style Rocks εξαρτάται από κάποιους εξωτερικούς συνεργάτες από τη γειτονική Τουρκία. Πτήσεις δεν υπάρχουν, δεν υπάρχει πρόσβαση για να έρθουν, άρα υπάρχουν τεχνικά πράγματα που αυτά θα αποφασίσουν τι θα κάνουμε. Δεν είναι αν θέλει το κανάλι ή αν θέλει ο παραγωγός. Αν δεν υπάρχουν πτήσεις να έρθουν αυτοί οι άνθρωποι, αν δεν είναι ανοικτά τα μαγαζιά ώστε τα κορίτσια να αγοράσουν πράγματα για να διαγωνιστούν, δεν μπορεί να γίνει. Θα δούμε τι συμβαίνει με τους ανθρώπους που είναι ειδικοί να μας πουν τα της υγείας που είναι και αξιοσέβαστοι.

Εγώ έχω εκπλαγεί από τη σοβαρότητα των ανθρώπων που διαχειρίστηκαν το θέμα και βέβαια έχω εκπλαγεί και με το κιτσαριό που υπάρχει γύρω γύρω. Από τη μία βλέπεις επιστήμονες και από την άλλη ευτελή πράγματα. Εγώ δεν λέω κιτς έναν άνθρωπο ολοκληρωτικά, αλλά εάν δω ότι εσύ φοράς κάτι που είναι κιτς ή στο δημιούργησαν, γιατί είπα και κάπου ότι ίσως επειδή είναι αυτό που είναι, εύπλαστος, του είπαν ντύσου κιτς, γιατί ήταν κιτς και δεν το παίρνω πίσω.

Από εκεί και πέρα τη στιγμή που είναι η Βανδή που γλείφει, ο Φασουλής που κάνει εκείνο και το άλλο, πάω πάσο. Είμαστε κριτές, όταν λέμε κάτι πρέπει να το υποστηρίζουμε. Ο Τρύφωνας είπε ότι ήμασταν μαζί στο FAB 5 και με στήριξε. Υπάρχουν όλες οι κασέτες, όλα τα στιγμιότυπα και μπορεί να δει ο κόσμος και να κρίνει Τρύφωνά μου. Θα δούμε πώς ήταν ο καθένας…»