Κώστας Καραφώτης: «Εξαιτίας ενός αντιεπαγγελματία, έμειναν στα μέσα καλοκαιριού χωρίς δουλειά»

Κώστας Καραφώτης: «Εξαιτίας ενός αντιεπαγγελματία, έμειναν στα μέσα καλοκαιριού χωρίς δουλειά»

Ο Κώστας Καραφώτης είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μέσα από τις αναρτήσεις του επικοινωνεί αρκετά συχνά τις σκέψεις του με τον κόσμο.

Αυτή τη φορά, ο τραγουδιστής είχε ένα δημόσιο ξέσπασμα. Συγκεκριμένα, ο Κώστας δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έγραψε:

«Αφιερωμένη στους συναδέλφους μου που εξαιτίας ενός αντιεπαγγελματία, έμειναν στα μέσα καλοκαιριού χωρίς δουλειά!!Αφιερωμένη στους συναδέλφους που φορτώνουν ένα αυτοκίνητο και μοιράζονται τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής για να πάνε να δουλέψουνε όπου τους προκύψει επειδή αγαπάνε αυτό που κάνουνε! Δεν έχουνε να περάσουνε, βγαίνουν τσίμα τσίμα τους ρωτάς αν θέλουν κάτι να φάνε και από ευγένεια σου λένε έχω φάει ευχαριστώ!

Και όλα αυτά για να είναι μαζί μου, δίπλα μου!!!Όταν φίλε μου δε σέβεσαι την ομάδα μου, προσβάλεις εμένα! «Δε θα μείνω» όπως λέει και το άσμα! Σ’ ευχαριστούμε , γιατί μας είναι τόσο ξεκάθαρο όλο αυτό! Γιατί ξέρουμε! Γρήγορη, Αχιλλέα, Νίκο, Άκη Δέσποινα Λίλα, Βιολέτα, Μαρία και Χριστινάρα μου σας ευχαριστώ! Καλές δουλειές εύχομαι σε όλους!»