Κώστας Αποστολάκης: «Γιατί μου το κάνεις αυτό τώρα; Θέλω να αλλάξουμε θέμα…»

Κώστας Αποστολάκης: «Γιατί μου το κάνεις αυτό τώρα; Θέλω να αλλάξουμε θέμα…»

Ο Κώστας Αποστολάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» και κατάφερε να μας αγγίξει πολύ με όσα είπε για την μητέρα του, η οποία και έφυγε από την ζωή πριν από έναν μήνα.

Συγκεκριμένα, όταν ο Παύλος Σταματόπουλος, ρώτησε τον ηθοποιό για το πότε ήταν η τελευταία φορά που έκλαψε, εκείνος αναφέρθηκε με συγκίνηση στο θάνατο της μητέρας του, λέγοντας:

«Η τελευταία φορά που έκλαψα; Γιατί μου το κάνεις αυτό τώρα ρε συ; Έχασα τη μάνα μου πριν από περίπου 1,5 μήνα. Αλλά έκλαψα πολύ όμως. Όχι δεν ήταν ξαφνικό, αλλά ξαφνικά έφυγε. Δεν το περιμέναμε κιόλας έτσι όπως έγινε. Αυτή ήταν η τελευταία φορά. Αλλά έχω να σου πω ότι το περισσότερο κομμάτι της ιστορίας αυτής, το κλάμα δηλαδή, το έκανα μόνος μου. Γιατί δεν θέλω να με βλέπουν.

Το λυτρωτικό είναι όταν είσαι μόνος σου και κάνεις ό,τι θέλεις, όταν τα αδειάσεις όλα. Θέλω να αλλάξουμε θέμα γιατί τα πουλάμε. Αυτά όλα δεν θέλω να τα πουλάω. Είχα πάρα πολύ γλαφυρά το θέμα της σκυτάλης, ότι δηλαδή έφυγε η μαμά μου και η κόρη μου μεγαλώνει, εντάσσεται στην κοινωνία, μαθαίνει πράγματα και ένας άλλος παρέδωσε την σκυτάλη σε έναν άλλον. Αλλάζουν και τα πράγματα.

Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ήταν σταθμός. Ήταν το πριν και το μετά. Όπως και ο ομφάλιος λώρος κόβεται όταν φύγει η μάνα και είναι το πριν και το μετά. Δεν έχει συνειδητοποιηθεί ακόμα. Νομίζω θα πάω στην Κρήτη και κάπου θα είναι. Δεν τα λέω όμως έτσι μελό».