Κόντρα ανάμεσα σε ΑΝΤ1 και Star και η απαγόρευση του ΑΝΤ1 στο Star

Κόντρα ανάμεσα σε ΑΝΤ1 και Star και η απαγόρευση του ΑΝΤ1 στο Star

Δύο από τα δυνατά χαρτιά της νέας σεζόν είναι το THE VOICE και το RISING STAR,και μεταξύ των δύο καναλιών έχει προκύψει ένας απίστευτος ”πόλεμος”.

Συμφωνα με ρεπορταζ της εφημερίδας,”Real” ο ΑΝΤ1 έβγαλε απαγορευτικό στους καλλιτέχνες που διατηρούν συμβόλαιο με τη Heaven να μην πάνε στο The Voice του Star. Το εμπάργκο αφορά συνολικά 15 ονόματα της σύγχρονης μουσικής σηνής, μεταξύ των οποίων οι: Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώργος Μαζωνάκης, Γιάννης Πλούταρχος, Νίκος Βέρτης και Νατάσσα Θεοδωρίδου. Ακόμη και αν δεν δεχθούν πρόταση να αξιοποιηθούν στο Rising Star του ΑΝΤ1, οι εν λόγω καλλιτέχνες απαγορεύεται να περάσουν στην αντίπερα όχθη του ανταγωνιστικού talent show.

Στο Star από την άλλη, πολιορκούν πρόσωπα χωρίς ρητές δεσμεύσεις και συμβόλαια με εταιρείες του Ομίλου ΑΝΤ1, όπως η Έλενα Παπαρίζου. Για το Rising Star συζητούν η Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Μάστορας. Η στελέχωση των κριτικών επιτροπών είναι άμεση προτεραιότητα, καθώς θεωρείται ότι τα ονόματα των κριτών θα δώσουν το στίγμα του κάθε show.

Σε θέση ετοιμότητας μπαίνουν και οι παρουσιαστές, με τον Γιώργο Καπουτζίδη να «κλειδώνει», όπως όλα δείχνουν, ως παρουσιαστής του The Voice και τον Γιώργο Λιάγκα στο Rising Star.