Κωστής Σαββιδάκης: O παπα – Γρηγόρης αποκαλύπτει: “Θα γίνει ένας εμφύλιος στο Διαφάνι”

Κωστής Σαββιδάκης: O παπα – Γρηγόρης αποκαλύπτει: “Θα γίνει ένας εμφύλιος στο Διαφάνι”

Ο Κωστής Σαββιδάκης, ο παπα – Γρηγόρης από τις «Άγριες Μέλισσες» παραχώρησε συνέντευξη στο Tv Έθνος και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τις εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς όταν αυτή επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες μετά την παύση της καραντίνας.

“Είμαστε σε αναμονή για τα νέα γυρίσματα. Θα ξεκινήσουν σύντομα. Περιμένουμε ενημέρωση από την παραγωγή” αναφέρει ο ηθοποιός.

Στην τηλεδιάσκεψη που έγινε τι είπατε;

Θέλησαν να δουν για όλους μας σε τι κατάσταση είμαστε και, το σημαντικότερα, εάν είμαστε καλά στην υγεία μας.

Όταν επιστρέψετε δημιουργείται, στα επόμενα επεισόδια, μια έντονη διαμάχη μεταξύ κατοίκων του χωριού, την οποία πυροδοτεί ο Δούκας Σεβαστός. Ο παπα – Γρηγόρης πώς θα αντιδράσει;

Έχουμε γυρίσει γι’ αυτό το θέμα μία – δύο σκηνές που γίνεται ένα μακελειό. Θα γίνει ένας εμφύλιος στο Διαφάνι, γιατί ο Δούκας έχει σηκώσει ψηλά το μπαϊράκι και επιτίθεται στο χωριό με ύπουλο τρόπο. Ο παπα – Γρηγόρης παίρνει το μέρος του δίκαιου. Δεν το θέλει το άδικο. Το ίδιο θα κάνει και τώρα. Θα προσπαθήσει να κρατήσει τις ισορροπίες και να καθησυχάσει τα πνεύματα. Θα υπάρξουν και κάποιες σημαντικές εξομολογήσεις στο παπά… Δεν έχουν φθάσει ακόμη αυτά τα σενάρια στα δικά μου χέρια. Θα αποκαλυφθούν πράγματα στον παπά και θα δούμε πως εκείνος θα αντιδράσει και πως θα κινηθεί στη συνέχεια. Η Ανέτ θα εξομολογηθεί λοιπόν στον παπα – Γρηγόρη και νομίζω πως θα εξομολογηθεί και η Μυρσίνη.

Για τη συμμετοχή σου στη δεύτερη σεζόν της σειράς έχεις μιλήσει;

Όχι ακόμη. Κάποιοι συνάδελφοι το έχουν κάνει. Μας πρόλαβε ο κορονοϊός. Όλων μας επιθυμία είναι να συνεχίσουμε. Είμαστε τυχεροί που είμαστε σε αυτή τη σειρά. Έχουμε κερδίσει το τζακ ποτ. Είμαστε ευλογημένοι. Ποιος θα έλεγε ότι δεν θα ήθελε να είναι του χρόνου στις “Μέλισσες”;