Κωστής Σαββιδάκης: “Πριν πεντέμισι χρόνια έκανα μια εγχείρηση στα πνευμόνια. Μου βρήκαν μια κύστη σαν αυγό”

Κωστής Σαββιδάκης: "Πριν πεντέμισι χρόνια έκανα μια εγχείρηση στα πνευμόνια. Μου βρήκαν μια κύστη σαν αυγό"

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», βρέθηκε ο Κωστής Σαββιδάκης.

Ο παπάς από τις «Άγριες Μέλισσες», μεταξύ άλλων μίλησε για το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από πεντέμισι χρόνια.

«Για να παίξω στις Άγριες Μέλισσες μου ζήτησαν να πάρω 15 κιλά. Πριν πεντέμισι χρόνια έκανα μια εγχείρηση στα πνευμόνια, κάτι που δεν πρέπει να το γνωρίζετε, γιατί είναι η πρώτη φορά που το λέω. Κάπνιζα γύρω στα τέσσερα πακέτα την ημέρα από τα 14 μου χρόνια. Κάποια στιγμή με έπιασε βήχας, πήγα να κάνω μια ακτίνα.

Πάω κάποια στιγμή στους Αγίους Ισιδώρους, με σταυρώνει ο παπά Δημήτρης και μου λέει “πήγαινε να κάνεις μια εξέταση τώρα”. Κόλλησε ο Σταυρός στην πλάτη μου για ένα εικοσάλεπτο και δεν ξεκολλούσε. Το λέω πολύ ειλικρινά.

Κάνω την εξέταση και μου λέει η γιατρός, “μπαίνεις Παρασκευή και Δευτέρα εγχειρίζεσαι. Δεν θέλω να σε βάλω σε χημειοθεραπείες”. Μια υπέροχη επιστήμονας που βρήκε μια κύστη σαν αυγό. Έπρεπε να κόψω το τσιγάρο. Κόβοντας το πήρα κιλά και… αν δεν πήγαινα στους Αγίους Ισιδώρους μπορεί να μην ήμουν ούτε στις Μέλισσες ούτε εδώ να τρώμε την παστούλα μας.

Πήγαν όλα καλά. Έκοψα το τσιγάρο και πήρα κιλά. Όταν αποφάσισα να χάσω κιλά, έχασα 15 και προέκυψαν οι Μέλισσες. Και ξαναπήρα 15 κιλά. Τώρα όλα καλά δόξα των Θεώ. Δεν ξανακάπνισα. Πεντέμισι χρόνια είμαι καθαρός» τόνισε ο Κωστής Σαββιδάκης.