Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η γνήσια επίγονος των επιδοτούμενων Κραουνάκηδων. Να διοριστεί άμεσα

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η γνήσια επίγονος των επιδοτούμενων Κραουνάκηδων. Να διοριστεί άμεσα

Με ένα ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στη συνέντευξη που παραχώρησε η Νατάσσα Μποφίλιου, όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ΣΥΡΙΖΑ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Χρυσή Αυγή.

«Αυτό που με πληγώνει είναι που μπήκε στο στόμα του καθενός, ακόμα και των αμόρφωτων, “ε, είδαμε και την πρώτη φορά Αριστερά τι έκανε”. Είναι μαχαίρι στην καρδιά. Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, είχα πάρα πολλές ανησυχίες. Ήμουν σίγουρη πως δεν μπορεί ένας άνθρωπος να ανατρέψει τα πράγματα, να πάει στους δράκουλες και να κάνει κάτι. Δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις του Τσίπρα, ούτε ότι κάποιοι άνθρωποι στον ΣΥΡΙΖΑ διαθέτουν ξεχωριστή ιδεολογική παιδεία», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, στην Εφημερίδα Των Συντακτών, η τραγουδίστρια και συνέχισε: «η επανάσταση γίνεται μόνο από τον λαό. Ψηφίζω ΚΚΕ, αν και διαφωνώ σε πολλά σημεία, για δύο λόγους: επειδή το νιώθω ως τιμή για την οικογένειά μου και τους παππούδες μου που ήταν στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και σκοτώθηκαν στην Αντίσταση κι επειδή πιστεύω στην οργανωμένη πάλη».

Μέσω των social media, ο Μπογδάνος «στολισε» την Νατάσσα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μποφίλιου: Η γνήσια επίγονος των αριστεροκουλτουροβάρδων της μεταπολίτευσης, των κλαψιάρηδων της ευμάρειας, των επιδοτούμενων Κραουνάκηδων. Να διοριστεί άμεσα!

Συμφωνώ με τη Μποφίλιου σε ένα οράμα: την απόρριψη και την καταδίκη του ναζισμού. Κατά τα άλλα, η συνέντευξή της είναι μνημείο μεταπολιτευτικής σκέψης αριστερού κουλτουροβολεψιματία – και αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη ΧΑ.

Το σχόλιο περί Μποφίλιου αφορά την ιδεολογία ως μάρκετινγκ. Δεν κάνει στρατευμένη τέχνη (τα τραγούδια της δεν είναι πολιτικά), αλλά self-branding ως κομμάτι του business model της με κοινά στόχους αριστερά και όχι. Μου λένε ότι έχει τίμια ψυχή. Θα φανεί απ´ το αν θα γίνει Τσακνής».