Κωνσταντίνος Αργυρός: ”Οι γονείς μου ήθελαν τόσο πολύ να κάνουν παιδιά που η μητέρα μου για εννέα μήνες δεν σηκώθηκε από το κρεβάτι”

Κωνσταντίνος Αργυρός: ”Οι γονείς μου ήθελαν τόσο πολύ να κάνουν παιδιά που η μητέρα μου για εννέα μήνες δεν σηκώθηκε από το κρεβάτι”

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε μεταξύ άλλων για το πως χειρίζεται την προσωπική του ζωή αλλά και για το ενδεχόμενο οικογένειας.

Θέλεις να προστατεύεις την προσωπική σου ζωή και καλά κάνεις αφού νιώθεις έτσι. Από την άλλη, όταν έχεις μια σχέση αλλά δεν κυκλοφορείς δημόσια με την κοπέλα, δεν την πας σινεμά, σε μια πρεμιέρα, δεν την πιάνεις από το χέρι, δεν υπάρχουν και παράπονα;

Είναι κι αυτό ένα θέμα. Είναι ανάλογα με τον άνθρωπο. Εγώ γι’ αυτό το προστατεύω όλο αυτό και όταν είμαι με τη σχέση μου κάθομαι στο σπίτι μου ή πηγαίνω κάποιο ταξίδι κάπου όπου δεν με ξέρουν για να μην προκαλέσω. Επίσης, σε περίπτωση που δεν πάει καλά η σχέση, δεν θέλω να νιώσω ότι έχω εκθέσει μια γυναίκα. Είσαι λίγο παλαιών αρχών. Δεν το κάνω για μένα. Επειδή είμαι αυθόρμητος άνθρωπος, θα ήθελα να είμαι άνετος και να κυκλοφορώ.

Αλλά αν η κοπέλα δεν θέλει; Αν είναι εκείνη παλαιών αρχών; Μέχρι τώρα σου έχει τύχει η κοπέλα να μη θέλει ή εσύ;

Είναι ένας συνδυασμός. Κι εγώ θέλω να την προστατεύσω σε περίπτωση που δεν πάει κάτι καλά και αυτή να προστατευτεί από ενδεχόμενη «ταμπέλα».

Για σένα θα μετρούσε αρνητικά αν μια κοπέλα που σου άρεσε είχε την «ταμπέλα» ότι έβγαινε μια διάφορους, τους οποίους μάλιστα γνωρίζεις;

Δεν θέλω να αδικήσω κάποια κοπέλα, αλλά καλώς ή κακώς πρέπει να προστατεύονται και οι γυναίκες και οι άντρες. Να μην εκθέτουν την προσωπική τους ζωή. Από την άλλη, αν η παλαιότερη σχέση είναι για αυτήν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής της και ενδεχομένως κάνει κάτι μαζί μου στο μέλλον, θα σεβαστώ το χρόνο που έχει περάσει με έναν άνθρωπο. Εφόσον αγαπάω τον άνθρωπό μου, όσο και να με πειράζει το να είχε κάποιες σχέσεις στο παρελθόν, θα το σεβαστώ γιατί για να τις επέλεξε πάει να πει ότι κάτι είχε αισθανθεί. Έχει τύχει μέχρι σήμερα να συγκατοικήσεις; Έχω συγκατοικήσει, ναι. Είναι πολύ όμορφο, αλλά θέλει και πάλι ισορροπία. Υπάρχουν πολύ όμορφες στιγμές που δεν μπορείς να τις ζήσεις όταν μένεις μόνος, αλλά και στιγμές που θέλεις λίγο το χώρο σου.

Η δυσκολία που πέρασαν οι γονείς σου για να αποκτήσουν παιδιά (σ.σ. η μητέρα του απέκτησε τα πρώτα τρίδυμα στην Ελλάδα με εξωσωματική και έχει δώσει και σχετική συνέντευξη στη Σεμίνα Διγενή) σε έχει κάνει να τοποθετείς ακόμα πιο ψηλά την προοπτική «κάνω οικογένεια»;

Οι γονείς μου ήθελαν τόσο πολύ να κάνουν παιδιά που η μητέρα μου για εννέα μήνες δεν σηκώθηκε από το κρεβάτι. Δεν βγήκε ούτε μέχρι το περίπτερο. Πώς γίνεται να μην είμαστε δεμένοι, όταν ξέρουμε ότι οι γονείς μας έχουν περάσει αυτό το πράγμα, όταν ήμασταν τρία αδέλφια σε μία κοιλιά;

Είσαι 31 ετών. Το να κάνεις οικογένεια είναι κάτι που θα το έβλεπες σύντομα στη ζωή σου;

Με τρομάζει η ιδέα, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ η έννοια της οικογένειας και μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός κάποια στιγμή!