Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αυτό είναι το ποσό που ζητάει ως αποζημίωση μετά το τροχαίο

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αυτό είναι το ποσό που ζητάει ως αποζημίωση μετά το τροχαίο

Όπως έγινε γνωστό, ένα τροχαίο ατύχημα καθήλωσε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη σε αναπηρικό καροτσάκι και παραλίγο να του στερήσει την ίδια του την ζωή.

Ένα χρόνο και τέσσερις μήνες μετά το δυσάρεστο συμβάν, η εφημερίδα Real News, δημοσιεύει την αγωγή που θα καταθέσει ο παρουσιαστής εναντίον αυτών που θεωρεί υπεύθυνους.

«Υπέστην και συνεχίζω να υφίσταμαι σωματικούς πόνους, ψυχική και σωματική ταλαιπωρία, άγχος για τη μελλοντική πορεία της υγείας μου και έχω περιέλθει σε δυσμενέστατη ψυχολογική κατάσταση, ιδίως λόγω της μόνιμης, ισόβιας και μη αναστρέψιμης αναπηρίας μου.

Συνεχίζω να έχω επιπλοκές από διάφορες μολύνσεις ή προκειμένου να πραγματοποιηθούν αναγκαίες θεραπείες αναγκάζομαι να εισάγομαι συνέχεια στα νοσοκομεία. Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα. Αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ. Όλα τα ανωτέρω δυσμενή προς την υγεία και σωματική μου ακεραιότητα συνέβησαν σε πολύ νεαρή ηλικία (μόνο 43 ετών) και μάλιστα στη χρονική περίοδο που ήμουν στο απόγειο της καριέρας μου. Δε θα μπορέσω να έχω ποτέ ξανά ομαλή κοινωνική και οικογενειακή ζωή.

Δεν θα μπορέσω να έχω ουσιαστική επικοινωνία με την σύζυγό μου. Δεν θα μπορέσω να έχω ξανά επαγγελματική εξέλιξη. Έχω καταστεί μόνιμα ανάπηρος με πλήρη αδυναμία μετακίνησης αυτοσυντήρησης και επικοινωνίας με το περιβάλλον (…) Έχω πλήρη έκπτωση των νοητικών μου λειτουργιών. Σε γενικές γραμμές, έχω γίνει φυτό».

Η οικογένεια ζητά 2.796.000 ευρώ για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη και 108.000 ευρώ για την ανατροφή του 8χρονου παιδιού τους μέχρι να συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας του.