Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το σκάφος: “Κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια”

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το σκάφος: “Κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια”

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”, μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια με αυστηρό ύφος έβαλε μια τελεία στα όσα έχουν ακουστεί για τη μη συμμετοχή της στο ομαδικό act στο προηγούμενο επεισόδιο του Just the 2 of us.

“Την Δευτέρα ήμουν κανονικά στην πρόβα και υπάρχουν εδώ και οι άνθρωποι που μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Μπέρδεψε λίγο την ιστορία για το φουσκωτό και το πόδι ο Νίκος Κοκλώνης. Το φουσκωτό προηγούταν του ποδιού.

Σίγουρα ήθελε να είμαι εντάξει για το act μου, για τη βασική μου εμφάνιση και επειδή σκέφτηκαν ότι χτύπησα το πόδι δεν με συμπεριέλαβαν στο ομαδικό… Παρόλα αυτά κάποιοι ξεπέρασαν το όρια και καλό είναι να μπαίνει μια τελεία σε αυτό.

Γιατί και εγώ έχω κουραστεί σε αυτή την εκπομπή να κάνω τον πυροσβέστη. Σίγουρα η δουλειά μου, επειδή το είπα και την προηγούμενη φορά και κόπηκε στο μοντάζ, είμαι επαγγελματίας και αντιμετωπίζω ότι κάνω με πολλή μεγάλη σοβαρότητα και υπευθυνότητα και κάτι τέτοιο εμπεριέχει διάφορους χλευασμούς, όσον αφορά τις υποχρεώσεις μου, είναι άσχημο να υπονοούν κάτι άλλο… Στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις είμαι πάντοτε συνεπής ”, ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.