Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Ήρθαν επιθετικά κατά πάνω μου. Φοβήθηκα πάρα πολύ»

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Ήρθαν επιθετικά κατά πάνω μου. Φοβήθηκα πάρα πολύ»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real, παραχώρησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε και μερικά απρόοπτα περιστατικά που της έχουν συμβεί στο κέντρο της Αθήνας όπου βρίσκεται το σπίτι της αλλά και τον τρόπο που τα διαχειρίστηκε.

«Από τη δραματική σχολή διάλεξα να ζω στο κέντρο της Αθήνας, το αγαπώ πολύ και ενδιαφέρομαι προσωπικά. Η Αθήνα δεινοπαθεί και πρέπει αυτό να γίνει έργο όλων μας, γιατί βλέπουμε πως η πολιτεία δεν έχει τα λεφτά να τα κάνει και δεν προλαβαίνει. Δεν θέλω να φύγω από το κέντρο. Έχω γίνει μάρτυρας πολλών περιστατικών.

Με έχουν σταματήσει στο δρόμο βράδυ άνθρωποι που είχαν πάρει ναρκωτικά. Ήρθαν επιθετικά κατά πάνω μου. Φοβήθηκα πάρα πολύ, όμως δεν με έπιασε υστερία, το αντιμετώπισα ψύχραιμα. Τους έδειξα το πορτοφόλι μου και τους είπα “παιδιά, δεν έχω λεφτά, πάρτε αν θέλετε αυτό το 20ευρω”. Μου έχει συμβεί και στο τρένο να με αναγνωρίσουν και να έρθουν κατευθείαν σε μένα.

Την πολυκατοικία μας την έχουν ανοίξει τρεις φορές. Έχω κοιτάξει από το ματάκι της πόρτας και έχω δει στο σκοτάδι να “χαρχαλεύουν” περίεργα. Δεν θέλω όμως να βάλω φόβο στη ζωή μου», ανέφερε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.