Κυριακές με τον Καραγκιόζη

Κυριακές με τον Καραγκιόζη

ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ από τον Κωνσταντίνο Κουτσουμπλή

κάθε Κυριακή, στις 11.30πμ, στον κινηματογράφο ΑΤΤΑΛΟ της Νέας Σμύρνης

Ο Καραγκιόζης επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη.

Τα πρωινά της Κυριακής , ο Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής και οι συνεργάτες του σας προσκαλούν σε ένα ξεφάντωμα με τις ιστορίες του πιο ταλαιπωρημένου και αστείου ήρωα του θεάτρου.

Κλασσικές κωμωδίες όπως, ο Γάμος του Μπαρμπαγιώργου και ο Καραγκιόζης Μάγος, σπάνια παραμύθια  όπως, η Ιστορία των 2 Πριγκίπων και ο Καραγκιόζης στη Ζούγκλαζωντανεύουν πίσω από τον μπερντέ αλλά και νέες ιστορίες που προσαρμόζονται στις περιπέτειες και τις αγωνίες του σήμερα και του ελληνικού λαού.

Έ…ρε γλέντια ….ΚαραγκιόζηςΧατζηαβάτης, Μπαρμπαγιώργος, Σιόρ Διονύσιος, Μορφονιός , Σταύρακας… οι ήρωες του ελληνικού θεάτρου σκιών είναι εδώ.

Θα φάμε , θα πιούμε και θα σας περιμένουμε  για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων μέχρι τις 17 του Δεκέμβρη, στον πιο γνωστό και ιστορικό κινηματογράφο της Νέας Σμύρνης.

Ιδιαίτερη αναφορά στην παράσταση Ο Καραγκιόζης στη Ζούγκλα, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου.

Μια παράσταση του μεσοπολέμου που δημιουργήθηκε στο πάλκο του Αντώνη Μόλλα (1878-1948), ευδοκίμησε στη σκηνή του  Γιώργου Χαρίδημου (1924-1976) και ο Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής είχε την τύχη και τιμή να την παρακολουθήσει και να τη διδαχθεί από τους δασκάλους του Κώστα Αθανασίου και Μάνθο Αθηναίο.

Τρέξατε μικροί και μεγάλοι!!! Όποιος γελά…ζει και χρόνια πολλά!!! (Καραγκιόζης speaking)

ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ‘ΑΤΤΑΛΟ’
Ώρας έναρξης: 11:30π.μ
Κινηματογράφος «’Ατταλος», Κοτυαίου και Ελ. Βενιζέλου, Ν. Σμύρνη
Τιμή Εισιτηρίου: 6 ευρώ κατ’ άτομο. Με κράτηση ή πρόσκληση 5 ευρώ.
Τηλ: 6907549090, 2109319779
E-mail: constantinos_kou@hotmail.com