Κυκλοφόρησε σε στολή για τις απόκριες η Kim Kardashian ως θύμα ληστείας

Κυκλοφόρησε σε στολή για τις απόκριες η Kim Kardashian ως θύμα ληστείας

Η ένοπλη ληστεία εναντίον της Kim Kardashian στο Παρίσι, κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τις εξελίξεις να είναι πολλές και καθημερινές. Η Kim έχει εξαφανιστεί από τα social media και γενικότερα δεν εμφανίζεται δημόσια.

Φαίνεται πως κάποιοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν την χιουμοριστική πλευρά της υπόθεσης, προχωρώντας σε μια κίνηση που ξαφνιάζει. Συγκεκριμένα, πωλείται στο διαδίκτυο μια στολή για το Halloween που δείχνει την Kim ως θύμα ληστείας.

Στοιχίζει 69,99 δολάρια και μέσα περιέχει ένα φίμωτρο, χειροπέδες και ένα μπουρνούζι. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να παραλείψουν το δαχτυλίδι της τηλεπερσόνας, το οποίο κλάπηκε και στοιχίζει 4 εκατομμύρια δολάρια.

Στην περιγραφή για την στολή, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Έχει αφοσιώσει τη ζωή της στην προώθηση της αμερικανικής παρακμής, στα νιάτα, στην ηδονή, αλλά όλα αυτά την οδήγησαν σε μια βραδιά στο Παρίσι, όταν οπλισμένοι άντρες την έδεσαν, έκλεψαν τα κοσμήματα της, αλλά και την ηρεμία της. Σε αυτό το Halloween διασκέδασε με την ποπ κουλτούρα και μεταμφιέσου στη βασίλισσα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης».