Κυκλοφόρησε νέο trailer για την 4η season του “The Crown” | «Τα ευαίσθητα χρόνια του γάμου της Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Κάρολο»

Κυκλοφόρησε νέο trailer για την 4η season του "The Crown" | «Τα ευαίσθητα χρόνια του γάμου της Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Κάρολο»

Όπως έχει γίνει γνωστό, στις 15 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει η 4η season της σειράς The Crown.

Μάλιστα, σε αυτή τη νέα season η σειρά ανοίγει το κεφάλαιο που αφορά τον γάμο της Πριγκίπισσας Diana με τον πρίγκιπα Κάρολο.

To Netflix κυκλοφόρησε ένα ακόμα teaser της επερχόμενης season της βραβευμένης σειράς.

Το βίντεο προσφέρει μια καλύτερη ματιά στην Gillian Anderson στον ρόλο της Margaret Thatcher, αλλά και στην ηθοποιό Emma Corrin που θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

«Αυτό είναι το υλικό από το οποίο φτιάχνονται τα παραμύθια – ένας πρίγκιπας και μια πριγκίπισσα την ημέρα του γάμου τους. Αλλά τα παραμύθια τελειώνουν συνήθως κάπου εκεί, με την απλή φράση “έζησαν αυτή καλά κι εμείς καλύτερα”» λέει ο αφηγητής στο τρέιλερ του The Crown.

«Καθώς γαμπρός και νύφη ζουν τους όρκους τους, να αγαπούν και να σέβονται ο ένας τον άλλον – μοιραζόμενοι τις χαρές και τις λύπες, τα κατορθώματα και τις οπισθοδρομήσεις της ζωής – θα μεταλλαχθούν στην πορεία.

Η πίστη μας βλέπει την ημέρα του γάμου, όχι ως τον προορισμό, αλλά ως το σημείο από όπου η εκκίνηση πραγματικά ξεκινά» ακούγεται στο κλιπ που δίνει τον τόνο του νέου κύκλου του The Crown.

Στην 4η season θα παρακολουθήσουμε την αγωνία του παλατιού να βρει την κατάλληλη νύφη για τον διάδοχο του θρόνου. Εικόνες από αυτή την 4η season είχαν κυκλοφορήσει στους επίσημους λογαριασμούς του Netflix πριν από δύο εβδομάδες.

Το The Crown θα παρουσιάσει και πάλι την γνωστή ιστορία της γνωριμία του πρίγκιπα Καρόλου με την Λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ. Ένα αφήγημα που παρότι παρουσιάστηκε ως «παραμύθι» στον βρετανικό λαό, κάθε άλλο παρά παραμυθένιο δεν ήταν για τη νεαρή γυναίκα που αναδείχτηκε στην πιο προβεβλημένη πριγκίπισσα του τελευταίου αιώνα, την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Μάλιστα, στο τέλος του τρέιλερ, βλέπουμε την Emma Corrin με το νυφικό και την μακριά ουρά που δημιουργήθηκε από την αρχή για της ανάγκες της λαμπερής σειράς του Netflix.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημιουργός του The Crown Peter Morgan, σκοπεύει να φτάσει την ιστορία της βασιλικής οικογένειας στις αρχές του 2000, αφού θεωρεί πως υπάρχει «ζουμί» και ενδιαφέρουσες υποθέσεις που αξίζει να ειπωθούν:

«Καθώς αρχίσαμε να συζητάμε την πέμπτη σεζόν, σύντομα έγινε σαφές ότι για να ανταποκριθούμε στην πλούσια και πολύπλοκη ιστορία, πρέπει να επιστρέψουμε στο αρχικό μας σχέδιο και να κάνουμε έξι σεζόν. Για να είμαστε πιο σαφείς, η έκτη σεζόν δεν θα μας φέρει πολύ κοντά στη σημερινή εποχή – απλώς θα μας επιτρέψει να καλύψουμε την ίδια περίοδο με μεγαλύτερη λεπτομέρεια», δήλωσε ο Morgan.

Η νέα σεζόν του The Crown ακολουθεί την ιστορία από το σημείο που την άφησε ο τρίτος κύκλος της σειράς του Netflix που ολοκληρώθηκε με τη βασίλισσα Ελισάβετ να συμπληρώνει 25 χρόνια στον θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου.