Κυβερνητική παρέμβαση για το σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη περί «βιασμού»

Κυβερνητική παρέμβαση για το σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη περί «βιασμού»

Σάλο έχει προκαλέσει στα social media το όσα είπε ο παίκτης του Big Brother, Αντώνης Αλεξανδρίδης στο live streaming του reality περί βιασμού.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης ακούστηκε να λέει στους συμπαίκτες του τα εξής: «Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Την αντίδραση της πολιτικής σκηνής έχει προκαλέσει το σχόλιο του Αντώνη, καθώς με ανάρτησή του στο Twitter παρενέβη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ. Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του.» ανέφερε ο κ. Πέτσας.

Το live streaming προς το παρόν έχει διακοπεί και αναμένεται (ή όχι) η παρέμβαση του ΕΣΡ για το θέμα.

Σε ανάλογο ύφος και η ανάρτηση του νέου Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

«Κουλτούρα βιασμού σε prime time και με χορηγούς. Αηδία και ανατριχίλα. Αν από αυτό βγάζουν λεφτά να βρουν κάποιον άλλο τρόπο. Να μην επιτρέψουμε να πάρει κεφάλι η καφρίλα και ο κανιβαλισμός.» έγραψε ο κ. Τζανακόπουλος.

«Η αναπαραγωγή της κουλτούρας του βιασμού σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Αποτελεί υπόθεση όλων μας η απομόνωση και αντιμετώπιση αυτών των αντιλήψεων. Τεράστια η ευθύνη του τηλεοπτικού σταθμού για την αναπαραγωγή του συγκεκριμένου υλικού. #Σκάι» αναφέρουν Νάσος Ηλιόπουλος και Έφη Αχτσιόγλου.

Για δηλητηριώδη υποκουλτούρα κάνει λόγο και η πρώην Υπουργός και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεορβασίλη.