Κρατερός Κατσούλης τα «καρφιά» εναντίον του Δήμου Βερύκιου

Κρατερός Κατσούλης τα «καρφιά» εναντίον του Δήμου Βερύκιου

Ο Κρατερός Κατσούλης  μέσα από την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα», την Κυριακή 10 Ιουλίου τοποθετήθηκε όταν παρουσίασαν την συνέντευξη που έδωσε η Σταματίνας Τσιμτσιλή στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα.

Όταν έφτασαν στο θέμα των συνεργασιών της Σταματίνας με τον Δήμο Βερύκιο, ο ηθοποιός και παρουσιαστής, πήρε τον λόγο και τοποθετήθηκε. «Είναι ένας άνθρωπος που σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζει τα όρια της αγένειας. Είδα ένα στιγμιότυπο, στο οποίο δεν καταλάβαινα αν έβλεπα καλά και αν άκουγα καλά. Αποκάλεσε τον πρώτο πολίτη της χώρας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με ένα υποκοριστικό. Αποκάλεσε τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο με ένα υποκοριστικό που εγώ δεν μπορώ να το επαναλάβω. Είναι παράβαση, απαγορεύεται να προσφωνούμε κάποιους ανθρώπους που έχουν ένα αξίωμα. Είπα εκείνη την ώρα “γιατί;”. Δεν είναι ωραίο παράδειγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνεχεία, ειπώθηκε η άποψη πως η παρουσία του στην εκπομπή του Alpha σημειώνει υψηλά νούμερα τότε ο Κρατερός Κατσούλης επεσήμανε: «Το να μη μιλάς σωστά και να είσαι αγενής δεν μπορεί να είναι ποτέ δικαιολογία για να κάνεις νούμερα. Νούμερα δεν κάνουμε γι’ αυτό τον λόγο. Νούμερα κάνουν γιατί μιλάνε και αναλύουν την επικαιρότητα, γιατί υπάρχουν απόψεις και γιατί μπορεί να είναι αιχμηρός. Αυτό, σύμφωνοι. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με έλλειψη τρόπου και αγένεια».