Κρατερός Κατσούλης: «Νομίζω ότι μετά τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη…»

Κρατερός Κατσούλης: «Νομίζω ότι μετά τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη…»

O Kρατερός Κατσούλης, όπως αναμένεται την φετινή χρονιά να μας λέει καθημερινά “καλημέρα” μέσα από την εκπομπή στο Epsilon, με την Κατερίνα Καραβάτου. Όπως δηλωσε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη την επόμενη σεζόν δεν θα βρίσκετε στην σειρά Συμμαθητές.

Αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες που δόθηκαν και τα αποτελέσματα αρκέστηκε να κάνει ένα σχόλιο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter και έγραψε: «Νομίζω ότι μετά τις δηλώσεις του Ιβαν Σαββιδη η ομάδα του ΠΑΟΚ απέκτησε κι άλλους οπαδούς».

Ανάμεσα σε άλλα, ο Ιβάν Σαββίδης, αφού έδωσε συγχαρητήρια στις εταιρείες που κατάφεραν να πάρουν τις άδειες, είπε: «Ο χώρος των media με ενδιαφέρει αλλά έχω μια ξεκάθαρη άποψη για το πόσο κοστίζει και ξεφεύγουμε κατά πολύ από την αξία αυτής της άδειας. Μόλις το κατάλαβα προχώρησα σε μια εναλλακτική λύση και είδαμε πως πλήρωσαν για τις άδειες 50 εκ. ευρώ ενώ υπολόγιζαν 2 με 3 εκατομμύρια […] Αυτές οι 60-70 ώρες προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι οδηγεί τους ανθρώπους σε τόσα μεγάλα νούμερα. Εσείς ξέρετε τι τους οδηγεί. Δεν είναι καθαρά επιχειρηματικά συμφέροντα. Κάποιοι έσωζαν τα κανάλια τους και κάποιοι τον εαυτό τους και έγιναν στρατηγικά λάθη»