Κατερίνα Στικούδη: «Δεν ήθελα να δουλέψω ξανά στα μπουζούκια!»

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν ήθελα να δουλέψω ξανά στα μπουζούκια!»

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, θα παρουσιάσει το «My Style Rocks».

«Συζητάμε αρκετό καιρό για το “My Style Rocks”. Μου αρέσει πάρα πολύ που τελικά μπόρεσα να το κάνω. Θα είναι μια εμπειρία για εμένα γιατί έχω να παρουσιάσω από την εποχή του “Mega Star”, δέκα χρόνια πριν. Τότε ήμουν 19 ετών. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, θα διαβάζω, θα θέλω να είμαι δίπλα στα κορίτσια γιατί όλο αυτό που κάνουν θα είναι πολύ αγχωτικό» είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην απόφαση που είχε πάρει να μην δουλέψει ποτέ ξανά σε μπουζούκια. Όταν, όμως, της ήρθε η συγκεκριμένη πρόταση από την «Ιερά Οδό» με τον Βασίλη Καρρά, τον Γιάννη Πλούταρχο και την Έλλη Κοκκίνου, είπε αμέσως το «ναι».

«Δεν ήθελα να ξαναπάω στα μπουζούκια, είχα πει ότι δε θα ξαναπάω. Αυτή την απόφαση την πήρα μετά το “Your Face Sounds Familiar”. Δεν έχει να κάνει ούτε με το είδος της μουσικής που πρωταγωνιστεί σε αυτά τα κέντρα διασκέδασης, ούτε με τους καλλιτέχνες. Κάποιοι άνθρωποι που δυστυχώς συνδέονται άμεσα με τη μουσική και άμεσα με τα συγκεκριμένα μαγαζιά, είναι λίγο κυκλοθυμικοί. Εγώ επειδή είμαι ντόμπρα, θέλω αυτό που λέω αυτό να κάνω. Οπότε, όλο αυτό το μπέρδεμα δεν το θέλω. Ήμουν καλά με τις συναυλίες, ανεξάρτητη, με τα δικά μου projects.

Όταν ήρθε αυτή η πρόταση είπα κατευθείαν το “ναι”, ένιωσα υπέροχα γιατί πραγματικά, αν με ρωτάς αν θα ήθελα κάτι να αλλάξω, θα σουτ έλεγα τίποτα. Από το πρόγραμμα, τον μαέστρο μας… Είναι πολύ σημαντικό το πρόγραμμα, τα τραγούδια που θα πεις να ταυτίζεσαι, να σου αρέσει να τα ερμηνεύεις και να ταυτίζεσαι κι εσύ.

Δεν είναι ότι με πλήγωσαν και κάτι έπαθα. Δεν έχω φύγει ποτέ από δουλειά, ακόμα κι αν είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν περνάω καλά. Μαθαίνεις πράγματα μέσα από τις δυσκολίες, έχω σκληραγωγηθεί αρκετά, αντέχω. Αντέχω και μένω εκεί μέχρι να ολοκληρωθεί κάτι», είπε η Κατερίνα Στικούδη.