Κατερίνα Καραβάτου: Το ενδεχόμενο ενός χωρισμού και η αποκάλυψη για το δεύτερο της παιδί

Κατερίνα Καραβάτου: Το ενδεχόμενο ενός χωρισμού και η αποκάλυψη για το δεύτερο της παιδί

Η Κατερίνα Καραβάτου ζει την πιο ευτυχισμένη και δημιουργική περίοδο της ζωής της. Η παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγο της ανέλαβαν την καθημερινή πρωινή ζώνη του «Epsilon» και μέχρι στιγμής σημειώνουν επιτυχία.

Η κόρη της Αέλια και ο ερχομός του μπέμπη της το καλοκαίρι που  μας πέρασε, ολοκλήρωσαν την ευτυχία της. Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Αγορά» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο, όπου μίλησε για όλα με ειλικρίνεια.

Ο δημοσιογράφος με αφορμή το διαζύγιο Jolie-Pitt, την ρώτησε υποθετικά πάντα, αν θα την άγχωνε το ενδεχόμενο ενός χωρισμού, η ίδια απάντησε: «Μην μου λες για διαζύγια σε παρακαλώ γιατί αγχώνομαι! Δεν θέλω να μιλάω για χωρισμούς ούτε καν υποθετικά. Μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο, αλλά όλοι οι άνθρωποι στη ζωή τους έχουν κακές στιγμές. Θυμάμαι όταν πριν 2 χρόνια «έχασα» τον πατέρα μου και δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ την απώλεια του. Μου συμπεριφέρθηκαν με πολύ μεγάλη διακριτικότητα. Αντίστοιχα και ο κόσμος μέσω της διάδρασης μας στα social media. Πήρα τόση πολλή αγάπη από τους ανθρώπους που ήθελαν να απαλύνουν τον πόνο μου, που πραγματικά δεν το πίστευαν».

Όσο για τον «κανόνα» που θέλει τα ζευγάρια που συνεργάζονται τηλεοπτικά να χωρίζουν, τόνισε: «Έχεις λυσσάξει πια με τα διαζύγια (γέλια). Το έχω διαβάσει ήδη αυτό κάπου, αλλά κάτι που δεν ισχύει το προσπερνάς και δεν δίνεις σημασία. Ο καθένας πια μπορεί δυστυχώς να γράφει ό,τι θέλει».

Τέλος, μας ξάφνιασε, καθώς εκμυστηρεύτηκε πως ο ερχομός του δεύτερου παιδιού ήταν επιθυμία του Κρατερού Κατσούλη: «Πολύ σωστά. Δεν ήμουν ένα δυστυχισμένο μοναχοπαίδι που τριγυρνούσε στους δρόμους, ευτυχώς οι γονείς μου με μεγάλωσαν πάρα πολύ όμορφα. Όταν λοιπόν βρεθήκαμε με τον Κρατερό, ο οποίος είναι επίσης μοναχοπαίδι, είπαμε ότι θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά ίσως και για αλλάξουμε αυτό δεδομένο που υπήρχε στη δική μας ζωή. Θέλαμε να φτιάξουμε μια μεγάλη οικογένεια, για εμάς είναι πολύ μεγάλο κατόρθωμα που σήμερα έχουμε δύο παιδιά. Τρελαίνομαι από την χαρά μου που αύριο η Αέλια θα λέει «ο αδερφός μου». Αν δεις πως χαμογελάει ο μπέμπης στην Αέλια όταν τον έχει στην αγκαλιά της, θα καταλάβεις τι εννοώ. Ο Κρατερός επέμενε για ένα δεύτερο παιδί, εγώ για να είμαι ειλικρινής είχα χάσει λίγο το κουράγιο μου. Τελικά έκανε πολύ καλά που επέμενε»!