Κατερίνα Καραβάτου: “Σας ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη”

Κατερίνα Καραβάτου: “Σας ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη”

Η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ξεκίνησε με μία δύσκολη και ταυτόχρονα αληθινή στιγμή για τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια μετά την πρώτη «καλημέρα» πήρε τον λόγο και με θάρρος απευθύνθηκε στο τηλεοπτικό κοινό, ζητώντας ειλικρινά συγγνώμη.

«Πριν αρχίσουμε θέλω να πω εγώ κάτι, το οποίο θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να ειπωθεί. Θέλουμε να σας ζητήσουμε πραγματικά όλοι ειλικρινώς συγγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε με το χθεσινό μας τρέιλερ. Είναι -όπως αντιλαμβάνεστε- πέρα από προφανές ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση, ότι δεν έχουμε δείξει ποτέ τέτοια δείγματα, ειλικρινά ποτέ ποτέ και στη ζωή μας την προσωπική αλλά και στην τηλεοπτική μας πορεία μέχρι τώρα.

Νομίζω ότι μπορούμε να εισηγηθούμε προσωπικά ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί το οτιδήποτε τέτοιο. Δε θέλω ούτε να δικαιολογηθούμε ούτε τίποτα από αυτά τα πράγματα, απλώς να σας πω ότι δεν ήταν σωστό και δεν θα ξαναγίνει κιόλας ποτέ και σας το υπόσχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου, αποκαλύπτοντας ότι το τρέιλερ της χθεσινής τους εκπομπής ήταν ο λόγος που ήρθε σε τόσο δύσκολη θέση.

Αμέσως μετά, τον λόγο πήρε ο Κρατερός και συμπλήρωσε λακωνικά: «Έτσι ήταν. Αυτό ήταν μια ατυχής στιγμή».

Το συγκεκριμένο τρέιλερ ξεσήκωσε αντιδράσεις καθώς θεωρήθηκε προσβλητικό και ρατσιστικό προς τα ΑμεΑ.