Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Tο trailer της νέας τους εκπομπής «Έτοιμο το πρωινό»

Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Tο trailer της νέας τους εκπομπής «Έτοιμο το πρωινό»

Έγινε γνωστός ο τίτλος της πρωινής εκπομπής του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου. Το αγαπημένο δίδυμο θα μας λέει καθημερινά καλημέρα από τις 19 Σεπτεμβρίου, που θα κάνει πρεμιέρα από την συχνότητα του Epsilon.

Μετά από έναν διαγωνισμό που έγινε μέσω Instagram το ζευγάρι και οι υπεύθυνοι της εκπομπής κατέληξαν στον τίτλο «Έτοιμο το Πρωινό». Στο πλευρό της Κατερίνας και του Κρατερού θα βρίσκονται ο Δημήτρης Μηλιόγλου, η Νανά Ηλιοπούλου και ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας, που μέχρι πέρσι τον βλέπαμε στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Στο trailer που βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα αλλά και στο διαδίκτυο, βλέπουμε τα τέσσερα βασικά πρόσωπα της ομάδας να κατευθύνονται αποφασισμένα προς τα στούντιο του Epsilon. Ενδιαφέρον έχει το πλάνο με λουκέτο στην πόρτα του καναλιού και την ατάκα: «Μπήκαν μέσα και θα βγουν μόνο όταν τελειώσει η σεζόν!». “Έτοιμο το πρωινό” θα είναι ο τίτλος της εκπομπής. Στο τέλος του βίντεο ακουγεται και η φωνή της μικρής Αέλιας να έχει την απορία: «Μαμά μου έβαλες βρακί;»!

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η ομάδα αναμένεται να έχει μία μεγάλη προσθήκη. Η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη ακούγεται πως θα βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, όμως τα πάντα αναμένεται να οριστικοποιηθούν τη Δευτέρα.