Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης σχολίασαν την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης σχολίασαν την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

Πολλά ακούγονταν τον τελευταίο καιρό για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια, όμως έκανε την έκπληξη ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής και ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής της ότι αποχωρεί από τον Alpha και από την τηλεόραση.

Η ανακοίνωση σχολιάστηκε και από τους παρουσιαστές της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κούκου”, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη.

“Εγώ το έχω νιώσει αυτό που είπε η Ελένη Μενεγάκη, μου έχει έρθει αυτό κάποια στιγμή, να κάνω ένα διάλλειμα, να σταματήσω για λίγο. Όταν είναι πολλά τα χρόνια που κάνεις κάποια πράγματα, υπάρχουν άλλα που δεν τα έχω κάνει καθόλου ή με τον τρόπο που ήθελα και υπάρχουν και πράγματα που θέλω να χαρώ. Υπάρχουν και πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν, όταν ένα μεγάλο μέρος της ημέρας το αφιερώνεις στη δουλειά σου. Οπότε εύχομαι από καρδιάς να κάνει αυτό που θέλει..”, είπε ο Κρατερός.

Από την άλλη πλευρά, η Κατερίνα πρόσθεσε: “Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ που τη μέρα της γιορτής βγήκε να κάνει αυτή την ανακοίνωση. Το έκανε μόνη της. Ακούγονται πολλά εδώ και πάρα πολύ καιρό για το τι πρόκειται να κάνει. Το είπε και η ίδια, το κοινό της έχει συνηθίσει να δίνει τις ειδήσεις μόνη της και αυτό έκανε και εχθές. Πραγματικά να της ευχηθούμε καλή επιτυχία και να περάσει πολύ ωραία σε αυτά τα πράγματα που θέλει να κάνει. Και ευχόμαστε να τη δούμε ξανά σύντομα.”