Κατερίνα Καραβάτου: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της

Κατερίνα Καραβάτου: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Η παρουσιάστρια του Epsilon έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους τριών κιλών και σκόρπισε χαμόγελα σε όλη την οικογένεια.

Ο ευτυχισμένος πατέρας έκανε τις πρώτες δηλώσεις στην εκπομπή NaMaSte και, μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι ο νεογέννητος μπόμπιρας είναι «φτυστός» εκείνος. Φαίνεται, λοιπόν, ότι υπάρχει μια… «διαφωνία» μεταξύ του ζευγαριού!

Η Κατερίνα Καραβάτου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την πρώτη φωτογραφία του μωρού τους, στη λεζάντα της οποίας σημείωσε: «φτυστός εγώ!».

Φτυστός εγώ! Ειδικά όταν προσπαθούμε να αποφύγουμε το φως την ώρα που ανοίγει η κουρτίνα και μπαίνει μέσα στο δωμάτιο!!!! Χίλια ευχαριστώ σ όλους σας για τις υπέροχες ευχές και την απεριόριστη και συγκινητική αγάπη σας!!!! Κι αλλά χίλια ευχαριστώ στους καταπληκτικούς γιατρούς μας, τον Μανώλη και τον Βασίλη Καπετανάκη!!! Κι άλλα χίλια ευχαριστώ στο Μαιευτήριο Ιασώ #iaso για την απίστευτη φιλοξενία και την υποστήριξη στο Μητρικό Θηλασμό!!!! Καλημέρα σ όλους!!!!!

A post shared by Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) on