Κατερίνα Καινούριου: Παρουσίαση της νέας κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016

Κατερίνα Καινούριου: Παρουσίαση της νέας κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016

Την Τετάρτη 11 Μαΐου σε ένα ξεχωριστό event η Κατερίνα Καινούργιου παρουσίασε τη νέα της συλλογή ρούχων Lynne by Katerina Kainourgiou στο κατάστημα Lynne στο The Mall Athens.

Το κατάστημα της Lynne υποδέχθηκε πάρα πολύ κόσμο, δίνοντας μια εορταστική νότα στο εμπορικό κέντρο. Πολλοί επώνυμοι από το χώρο της show biz, συνεργάτες και φίλοι παρευρέθησαν εκεί για να τιμήσουν με την παρουσία τους τη Lynne και φυσικά την Κατερίνα Καινούργιου. Εκεί ήταν η οικογένεια της, η μητέρα της και ο αδερφός της αλλά και η συνεργάτες της από την εκπομπή Φωτεινή Πετρογιάννη, Χρήστος Βαρθαλίτης, Αντωνία Καλλιμούκου, Γιώργος Βαγιάτας. Oι προσκεκλημένοι του event είχαν την ευκαιρία να δουν τη νέα συλλογή Lynne by Katerina Kainourgiou, να πάρουν το καινούργιο look book της εταιρείας και να αγοράσουν υπέροχα ρούχα και αξεσουάρ από την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι της Lynne.

Στο πλαίσιο του event, η Lynne πραγματοποίησε διαγωνισμό στη σελίδα της στο facebook, στο instagram και στο twitter από όπου αναδείχθηκαν οι νικήτριες που κέρδισαν ένα outfit από τη συλλογή Lynne by Katerina Kainourgiou S/S ’16.