Κατερίνα Καινούργιου «Ο άντρας που τιμάει τα παντελόνια του…»

Κατερίνα Καινούργιου «Ο άντρας που τιμάει τα παντελόνια του...»

Η Κατερίνα Καινούργιου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Tatiana live». Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης αναφέρθηκε, μετά από παρότρυνση της οικοδέσποινα στις σχέσεις της και πιο συγκεκριμένα στο χωρισμό της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Λέγοντας χαρακτηριστικά «Είναι κάτι που έχει τελειώσει αλλά δεν παύει να είναι ένας άνθρωπος που αγάπησα πάρα πολύ. Μέναμε μαζί, ήταν η πρώτη σχέση που κατάλαβα τι σημαίνει να συζώ, τι σημαίνει να σκέφτομαι το μέλλον με αυτόν τον άνθρωπο. Δυστυχώς είχε άδοξο τέλος… Δε με πλήγωσε το τέλος, γιατί ήταν και δική μου απόφαση, με πλήγωσαν κάποια πράγματα και μέσα στη σχέση. Από το να συνεχίσεις μια προβληματική σχέση, είναι καλύτερο να τελειώσει».

Λίγες ώρες αργότερα ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ανέβασε μια φωτογράφισα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram η οποία έγραφε: «Η σιωπή είναι καλύτερη από τις μ@λ@κιες».

Στην εκπομπή της «Φτιάξε καφέ… να στα πω», η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στο πως της συμπεριφέρονται οι άντρες, σε μια συζήτηση που έκανε με τη συνεργάτιδά της, Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Είπε χαρακτηριστικά «Εγώ είμαι τρομερή στη θεωρία, αλλά στην πράξη… πιο χαζή πεθαίνεις. Στον εαυτό μου τα κάνω θάλασσα πάντα. Μπαίνει στο σπίτι και με πατάει κάτω ο άλλος άμα θέλει. Χαλάκι γίνομαι».

«Ο καλός άντρας θα το εκτιμήσει αυτό», είπε στη συνέχεια η Τζωρτζέλα Κόσιαβα και συνέχισε η Κατερίνα λέγοντας: «Δεν είδα να το εκτιμάει κανείς Τζωρτζέλα μου! Ακούτε; Ο άντρας που τιμάει τα παντελόνια του μια γυναίκα που τον αγαπάει και τον φροντίζει την έχει βασίλισσα. Ο άντρας που τιμάει τα παντελόνια του».