Κατερίνα Καινούργιου: «Αν ήμουν άντρας θα ερωτευόμουν μια ισχυρή γυναίκα όπως η…»

Κατερίνα Καινούργιου: «Αν ήμουν άντρας θα ερωτευόμουν μια ισχυρή γυναίκα όπως η…»

Εδώ και λίγες μέρες ανακατεύτηκε η τηλεοπτική τράπουλα, αυτή τη φορά σε επίπεδο στελεχών, όταν η Άλκηστις Μαραγκουδάκη παραιτήθηκε από τον ΣΚΑΙ και λίγες μέρες αργότερα ανακοινώθηκε η έλευσή της στο Epsilon ως chief content officer. Η Κατερίνα Καινούργιου καταθέτει την άποψή της σχετικά, μιλώντας στο People.

Πως είναι η σχέση σου με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη;

Τη γνωρίζω, τη σέβομαι, τη θαυμάζω. Μου αρέσουν οι ισχυρές γυναίκες. Για να καταλάβεις, αν ήμουν άντρας, θα ερωτευόμουν μια τέτοια ισχυρή γυναίκα. Έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα, έχει χτίσει κανάλια, έχει χτίσει καριέρες, έχει στήσει την καριέρα παρουσιαστών. Το να συνεργαστώ μαζί της μόνο σε καλό μπορεί να μου βγει.

Παρατηρώ πάντως πως σε αυτή την εκπομπή εκφέρεις γνώμη, παθιάζεσαι με ένα θέμα, εκφράζεις την άποψη σου, κάτι που παλιότερα δεν συνέβαινε. Έχεις έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση;

Όλο αυτό με έχει φέρει κάποιες φορές σε δύσκολη θέση, αλλά δεν έχει σημασία. Εγώ είμαι αυθεντική. Όταν κάτι δεν μου αρέσει, θέλω να το λέω. Παρ’ όλα αυτά, δεν θεωρώ ότι έχω στενοχωρήσει κάποιους γιατί είμαι ευγενική ως άνθρωπος. Αλλά ξέρεις τι; Δεν είμαι αυτό που πίστευαν όταν ξεκίνησα στην αρχή. Δεν είμαι μια ξανθιά bimbo που θα κάνει πέντε πάσες. Είμαι μια γυναίκα που έχω σπουδάσει, δεν σου λέω ότι είμαι η Γλύκατζη – Αρβελέρ, όμως διαβάζω και είμαι μέσα στα πράγματα.

Πηγή: People