Κατερίνα Καινούργιου: Έσβησε το τατουάζ με τα αρχικά του πρώην συντρόφου της

Κατερίνα Καινούργιου: Έσβησε το τατουάζ με τα αρχικά του πρώην συντρόφου της

Την Δευτέρα 16 Μαΐου μετά το τέλος της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου πήγε και έσβησε το τατουάζ που είχε κάνει στον καρπό του χεριού της με τα αρχικά του πρώην συντρόφου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Η παρουσιαστρια είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν μετανιώνει για τον τρόπο που είχε επιλέξει να εκφράσει την αγάπη της στον επιχειρηματία. Στο μεταξύ υπήρξε μια προσπάθεια επανένωσης με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο η οποία απέτυχε, με αποτέλεσμα η Κατερίνα Καινούργιου να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζει κάποιες καταστάσεις.

Πριν ένα μήνα μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα συμβούλεψε το κοινό που την παρακολουθεί, να μην κάνει ποτέ τατουάζ τα αρχικά του ονόματος συντρόφου χαρακτηρίζοντας αυτές τις κινήσεις βλακείες. Παρόλα αυτά η ίδια είχε ακόμα στον καρπό της το τατουάζ που της θύμιζε την σχέση της με τον γνωστό επιχειρηματία, αν και μετά τον οριστικό χωρισμό τους είχε στα πλάνα της τη διαγραφή του σχεδίου.

O tattoo artist που ανέλαβε να σβήσει από πάνω της το τατουάζ, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στην οποία απεικονίζεται η παρουσιάστρια την στιγμή που σβήνει το τατουάζ.

https://www.instagram.com/p/BFereGyCMyN/