Κατερίνα Ζαρίφη: “Το είχα συζητήσει με τη Μενεγάκη και προς τιμήν της μου είπε…”

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Σημείο Συνάντησης» βρέθηκαν η Κατερίνα Ζαρίφη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου οι οποίες μεταξύ άλλων μίλησαν για την απώλεια του πατέρα τους.

Η Κατερίνα ανέφερε ότι αυτό συνέβη σε μια περίοδο που δεν ήταν εύκολο για την ίδια, καθώς εκτός από τις άλλες δουλειές της, έπρεπε να «βγαίνει» και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, η Ελένη Μενεγάκη της έδωσε τότε τον χώρο που χρειαζόταν. Από την άλλη η Ντορέττα, μοιράστηκε τη δική της εμπειρία, στην οποία τη βοήθησαν στο μέγιστο βαθμό οι συνάδελφοί της στο θέατρο… επιταχύνοντας μια παράσταση.

«Όταν αρρώστησε ο μπαμπάς μου έτρεχα στις χημειοθεραπείες, μετά πήγαινα στις δουλειές μου, στο ραδιόφωνο… Μιλάμε για ροκ καταστάσεις τότε. Έκανα και τηλεόραση τότε. Ήμουν στη Μενεγάκη. Το είχα συζητήσει με τη Μενεγάκη και προς τιμήν της μου είπε πάρε το χρόνο σου.

Γιατί τηλεοπτικά εγώ καρφωνόμουν. Το έμαθα και την ημέρα των γενεθλίων μου πως έχει θέμα ο μπαμπάς μου. Εγώ πιστεύω πως πρέπει να παίρνεις χρόνο για να αντιλαμβάνεσαι την απώλεια» εξήγησε η Κατερίνα Ζαρίφη.