Κατερίνα Ζαρίφη: “Πιστεύω ότι η Ελένη Μενεγάκη θα επανέλθει με κάτι διαφορετικό”

Κατερίνα Ζαρίφη: “Πιστεύω ότι η Ελένη Μενεγάκη θα επανέλθει με κάτι διαφορετικό”

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία μεταξύ άλλων σχολίασε την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση αλλά και αποκάλυψε πως ξεκίνησε η συνεργασία τους.

“Έκανα ραδιόφωνο και ένα πρωί με άκουσε η Ελένη Μενεγάκη και ζήτησε να με συναντήσει. Συνεργαστήκαμε περίπου 12 χρόνια. Από τη στιγμή που είναι μια απόφαση που έχει επαναφορά, για εμένα δεν έχει τόσο δραματικό χαρακτήρα” ανέφερε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Στην συνέχεια, η παρουσιάστρια σχολίασε την ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη σχετικά με την αποχώρησή της από την τηλεόραση.

“Η δυναμική της Ελένης φάνηκε τη στιγμή που έκανε τη δήλωση και έπεσαν τα social media, τα media γενικότερα. Η Ελένη είναι ένα κεφάλαιο στην ελληνική τηλεόραση. Εγώ πιστεύω ότι θα επανέλθει και με κάτι διαφορετικό. Μπορεί να κάνει τα πάντα. Από βραδινό μέχρι well being. Με την κοπέλα ξεκινήσαμε και δεν ξέραμε να μιλάμε στο viber και τώρα σπάει κωδικούς της Nasa. Μην ασχολείστε με τη Σκορπίνα. Γενικά της αρέσει η ενασχόληση με τη φύση. Μπορεί να γίνει και συνδυαστικά με την τηλεόραση”