Κατερίνα Ζαρίφη: Ντροπή σας! Είστε πουλημένοι εδώ στον ΑΝΤ1

Κατερίνα Ζαρίφη: Ντροπή σας! Είστε πουλημένοι εδώ στον ΑΝΤ1

Το Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του Still Standing με τη Μαρία Μπεκατώρου είχε πολύ γέλιο. Πολύ κοντά στον τελικό έφτασε η Κατερίνα Ζαρίφη αλλά δεν κατάφερε να νικήσει, γεγονός που την έκανε έξαλλη.

Η Κατερίνα έχοντας απέναντί της τον Φάνη Λαμπρόπουλο δεν μπόρεσε να βρει στο σωστό χρόνο ποια είναι η απάντηση στον ορισμό: «Η γραμμή που κανένα τμήμα της δεν είναι ευθύγραμμο». Μόλις τελείωσε ο χρόνος η Κατερίνα βρήκε την λέξη «καμπύλη» χωρίς να μπορέσει να κερδίσει.

Η Κατερίνα ζήτησε να της δοθεί η νίκη κάτι όμως που δεν ήταν εφικτό. Τότε η δημοσιογράφος ξεκίνησε να φωνάζει λέγοντας: «Αποχωρώ από αυτό το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο! Να πέσει η παρουσιάστρια! Ντροπή σας! Είστε πουλημένοι στον ΑΝΤ1».

Η Μαρία Μπεκατώρου προσπαθούσε να την πείσει να μείνει στη θέση της αλλά και να ηρεμήσει. Μάταια όμως αφού η Κατερίνα έβγαλε το μικρόφωνο και πέταξε ένα μπουκάλι νερό στην Μαρία και φωνάζοντας «Γεια σας παιδιά. Λυπάμαι πραγματικά για την οργάνωση του Still Standing. Ο σκοπός είναι ιερός και είναι ντροπή να μην τηρούνται οι κανόνες. Θα τα πούμε αύριο στην Φαίη Σκορδά, θα είμαι τηλεπλάτη. Ντροπή σας! Το επεισόδιο ήταν για καλό σκοπό αλλά το καταστρέψατε».