Κατερίνα Διδασκάλου: “Οι Άγριες Μέλισσες είναι ένα μεγάλο δώρο για μένα”

Κατερίνα Διδασκάλου: “Οι Άγριες Μέλισσες είναι ένα μεγάλο δώρο για μένα”

Στην εφημερίδα Secret και την Σάσα Σταμάτη μίλησε η Κατερίνα Διδασκάλου η οποία αναφερόμενη στις Άγριες Μέλισσες που κάνουν πρεμιέρα την Δευτέρα αποκάλυψε πως έρχονται μεγάλες ανατροπές κι εκπλήξεις στον δεύτερο κύκλο.

Τι γίνεται στις «Άγριες Μέλισσες»;

Όλα είναι μια χαρά. Ξεκινήσαμε τον δεύτερο κύκλο με πολλή όρεξη. Θα παίζεται στις 10 το βράδυ, πέντε ημέρες την εβδομάδα, έπειτα από απαίτηση του κόσμου. Θα δείτε την ίδια αισθητική, με κάποια καινούρια πρόσωπα, εξαιρετικούς συναδέλφους.

Θα έχουμε ανατροπές σε αυτόν τον κύκλο;

Θα έχουμε ανατροπές κι εκπλήξεις, όπως άλλωστε συμβαίνει και στην ζωή. Η Μυρσίνη είναι ένα μεγάλο δώρο για εμένα. Είναι από μόνη της κάτι άλλο. Είναι ένας τρομερά πολυεπίπεδος χαρακτήρας. Παρόλο που δεν τη λατρεύεις από την πρώτη φορά, την έχει αγκαλιάσει ο κόσμος. Είναι πολύ πραγματική. Είναι ένας χαρακτήρας τελείως βγαλμένος από τη ζωή.

Πώς αισθάνεστε που είστε τόσα χρόνια ηθοποιός και το μεγάλο «μπαμ» έγινε με τις «Άγριες Μέλισσες»;

Εγώ δεν το αισθάνομαι αυτό. Δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Ο κόσμος έκανε «sold out» στο θέατρο πριν από τις «Άγριες Μέλισσες». Αυτό το σίριαλ είναι ένα μεγάλο δώρο για εμένα. Το «γκελ» οφείλεται μεν στην τηλεόραση, αλλά όχι μόνο, γιατί ο κόσμος με ακολουθεί παντού, ακόμα και μέσα στα δέκα χρόνια που δεν έκανα τηλεόραση. Και τον ευγνωμονώ για αυτό.

Πώς είστε τόσο ζεν;

Απόφαση είναι αυτό. Απόφαση ζωής. Εγώ χαίρομαι που φέτος είναι στις δύο καλύτερες δουλειές, τις «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 και στο «Έτερος Εγώ» που είναι μια παραγωγή της Cosmote. Tο μεγάλο κέρδος με τις «Άγριες Μέλισσες» είναι ότι μπαίνει στα ελληνικά νοικοκυριά αυτή η υψηλή αισθητική δωρεάν καθημερινά. Αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Αυτός είναι ο σκοπός της τηλεόρασης. Η καλή τηλεόραση ανεβάζει την αισθητική της χώρας. Άρα, ο κόσμος έχει πολύ κριτήριο τελικά.