Κατερίνα Γκαγκάκη: «Όχι δεν χαίρομαι που δεν είμαι στην τηλεόραση»

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Όχι δεν χαίρομαι που δεν είμαι στην τηλεόραση»

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία σχολίασε τα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά έκανε και μια αποκάλυψη για την τηλεοπτική επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα.

«Έχω την αίσθηση ότι κάποιος ανακατεύει την τράπουλα για να πέσει ξανά στο ίδιο σημείο. Δηλαδή πιστεύω μετά από κάποιο διάστημα γιατί είναι οι πρώτες ημέρες περίπου τα πράγματα θα είναι όπως ήταν στο παρελθόν. Εμένα μου αρέσει που βλέπω νέα πρόσωπα. Προσωπικά μου αρέσει η Ηλιάνα κι οφείλω να πω ότι είχα ερωτηματικό, δεν το φανταζόμουν. Όχι δεν χαίρομαι που δεν είμαι στην τηλεόραση.

Ο ανταγωνισμός νομίζω ότι σε κάνει αυτό που έχεις πεταλούδες στο στομάχι σου στην τηλεόραση. Άρα αν την αγαπάς δεν θες ποτέ να φύγεις, ακόμα κι αν αποφάσισες ένα δύο χρόνια να κάνεις κάτι άλλο. Βρίσκω πάρα πολύ ελκυστικό ότι υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός αλλά την αγαπώ με ή χωρίς ανταγωνισμό, κυρίως με το πρώτο.», ανέφερε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Όσον αφορά τον πρώην συνεργάτη της, Γιώργο Λιάγκα, η Κατερίνα Γκαγκάκη είπε: «Έχουμε μιλήσει πολλές φορές με τον Γιώργο. Νομίζω από την αρχή είχε πει ότι αυτό που ετοιμάζει είναι για τον Ιανουάριο. Όταν τελείωσε η εκπομπή, το κανάλι μίλησε για κάτι από το δεύτερο μισό της σεζόν. Καλύτερα το δεύτερο, γιατί το πρώτο είναι τόσο γεμάτο… που δεν χωράει κανείς».