Κατερίνα Γκαγκάκη: “Έχω δεχτεί 3 φορές σεξουαλική παρενόχληση”

Κατερίνα Γκαγκάκη: “Έχω δεχτεί 3 φορές σεξουαλική παρενόχληση”

Με αφορμή την αποκάλυψη της Ελένης Ράντου για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί στο παρελθόν, η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε και εκείνη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» για τις δικές της άσχημες παρόμοιες εμπειρίες.

«Μου έχει συμβεί 2-3 φορές και πολύ άσχημα και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είχα το θάρρος ούτε να αντιδράσω, ούτε να σηκωθώ να φύγω, ούτε να το καταγγείλω. Γύρισα στο γραφείο μου τότε, έβαλα τα κλάματα και θεώρησα ότι κάτι κάνω στραβά και το προκάλεσα εγώ. Συνέβη μια φορά στον χώρο των πολυεθνικών, μία στον χώρο της τηλεόρασης και μία στον χώρο ενός οργανισμού.

Την τρίτη φορά που ήμουν μεγάλη και είχα την πολυτέλεια να απαντήσω και να ανοίξω την πόρτα και να φύγω, δεν το κατήγγειλα γιατί είναι ένας οργανισμός που δεν τα βάζεις, πολύ δυνατός. Το είπα, όμως, σε πάρα πολύ κόσμο. Συνεχίζει να είναι εκεί.

Έβλεπα να πηγαίνει στο γραφείο του μία κοπέλα, νέα σαν τα κρύα τα νερά και κλεινόταν στο γραφείο του κάθε δεύτερη μέρα. Εγώ ως γυναίκα την κακοχαρακτήρισα. Μετά, λοιπόν, κατάλαβα και έμαθα. Αυτή την βοήθησα. Είχε ένα παιδάκι και απειλούταν», είπε η Κατερίνα.