Κατερίνα Γερονικολού: «”Το Χτυποκάρδια στο θρανίο” μου είχαν πει σχεδόν όλοι να μην κάνω»

Κατερίνα Γερονικολού: «”Το Χτυποκάρδια στο θρανίο” μου είχαν πει σχεδόν όλοι να μην κάνω»

Η Κατερίνα Γερονικολού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν, μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της στην θεατρική παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

Ακούς τη γνώμη του Γιάννη Τσιμιτσέλη, σε επηρεάζει;

Ακούω τη γνώμη όλων, αλλά στο τέλος ακούω εμένα. Για το έργο «Χτυποκάρδια στο θρανίο» μου είπαν σχεδόν όλοι να μην το κάνω, ο καθένας για το δικό του λόγο. Η μάνα μου είπε: «Παιδί μου, θα κουραστείς», η αδελφή μου: «Εσύ είσαι για πιο δραματικά και για πιο σοβαρά»… Ο Γιάννης δεν θέλω να πω τι μου είπε… Αυτό που θέλω να πω είναι πως ο καθένας έλεγε «το μακρύ του και το κοντό του». Είπα: «Ωραία», τα άκουσα όλα και αναρωτήθηκα τι θέλω εγώ… Γιατί, όταν δεν είμαστε καλά με τις επιλογές μας, μετά βγάζουμε τα απωθημένα στους άλλους.

Το γάμο τον σκέφτεσαι;

Δεν σκέφτομαι το γάμο, όχι, ούτε το να κάνω ένα παιδί, προς το παρόν τουλάχιστον. Δεν είμαι κάθετη στο να μην παντρευτώ ή στο να μην κάνω παιδί, αλλά δεν θα παντρευτώ το επόμενο 6μηνο, ούτε τον επόμενο χρόνο, αλλά σε 3 χρόνια δεν ξέρω…

Τι περιμένουμε να δούμε στη συνέχεια στο σίριαλ «Τατουάζ»;

Δύσκολα τα πράγματα, έχει κυλήσει πολύ δάκρυ, δεν βγαίνει φέτος εύκολα η σεζόν, έχω πεθάνει από την πίεση, γιατί αυτή η γυναίκα που υποδύομαι τα έχει πάθει όλα, έχει χάσει το παιδί της, έχει μπει στη φυλακή, καταδικάζεται για φόνο, δεν έχει πια τον άντρα της ζωής της, που τον βρήκε λίγο πριν μπει στη φυλακή, την έχει χτυπήσει η μοίρα αλύπητα.