Κατερίνας Γκαγκάκη: «Έχω απαιτήσει να μην έχουν ζωή»

Κατερίνας Γκαγκάκη: «Έχω απαιτήσει να μην έχουν ζωή»

H Κατερίνα Γκαγκάκη είναι μια γυναίκα που δεν κρύβει τα λόγια της τόσο στις προσωπικές συνεντεύξεις που έχει δώσει κατά καιρούς όσο στα talent shows που συμμετείχε.

Η Κατερίνα πόζαρε στο φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη και έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Down Town της Κύπρου. Μεταξύ άλλων μίλησε και για τους μύθους που κυκλοφορούν γύρω από το πρόσωπο της και τη σχέση της με τους άνδρες καθώς και για το θέμα του παιδιού στη ζωή της.

Σχετικά με την αφοσίωση στην επαγγελματική της καριέρα και τη σχέση με την προσωπική της ζωή δήλωσε: «Θεωρώ ότι αν δεν είναι κάποιος 100% μέσα στη δουλειά που κάνει, θα ήταν καλύτερο να μην την κάνει. Έχω υπάρξει τόσο σκληρή με τους συνεργάτες μου, στους οποίους εμμέσως πλην σαφώς έχω απαιτήσει να μην έχουν ζωή. Όχι επί τούτου, βέβαια. Έχω ανακαλύψει ότι έχω δημιουργήσει πολλές ψυχολογικές άμυνες και έχω βρει έναν τρόπο να τα εκλογικεύω»,συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι είναι μύθος το ότι έχει παραμελήσει την προσωπική της ζωή

Την χαρακτηρίζει η ισχυρή προσωπικότητα της αλλά όπως αναφέρει οι άντρες που επέλεγε δίπλα της ήταν πάντα πιο δυναμικοί από την ίδια. «Δεν σου κρύβω ότι πάντα διάλεγα, εκτός από μία φορά, άνδρες οι οποίοι είχαν πιο ισχυρή προσωπικότητα και lifestyle από το δικό μου. Είμαι κάθετη σε αυτό. Και αυτό συνέβαινε πολύ πιο πριν ξεκινήσω να είμαι αυτό το οποίο φαίνεται. Μου άρεσαν πάντα οι άνδρες οι οποίοι ήταν κατά κύριο λόγο μεγαλύτεροι από μένα», εξηγεί.

Eχει ζήσει μεγάλες ιστορίες αγάπης και αποκάλυψε τι θα έκανε αν μέσα σε αυτά τα χρόνια είχε μείνει έγκυος:«Πρόσεχα πολύ. Αν, όμως, έμενα θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Η μαμά μου ήταν πολύ καλή μαμά και πολύ δυναμική στη δουλειά της. Δεν θα με μπλόκαρε. Είμαι αναβλητικός άνθρωπος. Οτιδήποτε μπορώ να κάνω αύριο, δεν θα το έκανα ποτέ σήμερα. Έτσι και σε αυτό το κομμάτι, πάντα είχα στο μυαλό μου ότι θα ερχόταν μια καλύτερη στιγμή. Αν ερχόταν θα το προχωρούσα»