Καρυοφυλλιά Καραμπέτη για Κρίς Ραντάνοφ: Δεν μου έδωσε ποτέ αφορμή να τον ζηλέψω

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη για Κρίς Ραντάνοφ: Δεν μου έδωσε ποτέ αφορμή να τον ζηλέψω

Στην Real Life και τον Βασίλη Μπουζιώτη μίλησε με αφορμή την παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει το φετινό χειμώνα η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Η γνωστή ηθοποιός ενσαρκώνει την Αρκάντινα στο έργο του Τσέχοφ «Γλάρος», η οποία ζηλεύει μία νεώτερη ηθοποιό τη Νίνα. Σχετικά με αυτό το ρόλο δηλώνει στο αν έχει κοινά στοιχειά της προσωπικότητας της με την ηρωίδα.

«Αλίμονο αν δεν στηρίξω το νέο αίμα, αλίμονο αν δεν αγκαλιάσω θερμά τα καινούρια ταλέντα. Είναι ευλογία να βλέπεις να κάνουν τα πρώτα βήματά τους, να ανθίζουν και δεν μπορείς παρά να είσαι πλάι τους, να τους κρατάς το χέρι, να τα εμψυχώνεις. Είμαι χορτασμένη- μόνο οι μη χορτασμένοι ζηλεύουν τα νέα παιδιά και τους βάζουν εμπόδια. Νιώθω ευτυχής όταν παίζω με νέους ηθοποιούς και είμαι εμπράκτως στο πλάι τους με ψυχή. Μαθαίνουν από εμένα και μαθαίνω από αυτούς. Είναι ένα δημιουργικό πάρε-δώσε, το οποίο με χαροποιεί ιδιαίτερα»

Στην συνέχεια διευκρίνισε πως δεν ζηλεύει ούτε στο θέατρο αλλά ούτε και στη ζωή. «Όταν στο παρελθόν κάποιος σύντροφός μου προσπαθούσε να με κάνει να ζηλέψω έπεφτε στην εκτίμησή μου και απομακρυνόμουν».

Ακόμα αναφέρθηκε και στον τωρινό σύντροφο της Κρίς Ραντάνοφ, τον οποίο δεν έχει ζηλέψει ποτέ στην μακροχρόνια σχέση τους. «Δεν μου έδωσε ποτέ αφορμή να το κάνω- κι ίσως αυτός είναι ένας λόγος που είμαστε ακόμα μαζί. Ήμουν πάντα πιστή και αφοσιωμένη, δεν μπορώ να υπάρξω πλάι σε κάποιον που δεν με σέβεται όπως τον σέβομαι και εγώ. Αν με προδώσει κάποιος ερωτικά τελειώνει για εμένα. Δεν μπορώ να συγχωρέσω μία απιστία». καταλήγει.