Καρυοφυλλιά Καραμπέτη – Αλέκος Συσσοβίτης: Συνεργάζεται ξανά στο θέατρο

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη - Αλέκος Συσσοβίτης: Συνεργάζεται ξανά στο θέατρο

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο Αλέκος Συσσοβίτης πριν από περίπου δυόμισι δεκαετίες υπήρξαν ζευγάρι και τώρα οι δύο τους ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για χάρη μίας θεατρικής παράστασης.

Συγκεκριμένα, οι δυο ηθοποιοί πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσουν στο έργο Lulu, που θα ανέβει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τον ερχόμενο θεατρικό χειμώνα.

Μάλιστα, ο Αλέκος Συσσοβίτης και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη είχαν παίξει πριν από 24 χρόνια στην ταινία Ελεύθερη Κατάδυση (1995), στα γυρίσματα της οποίας άνθισε και ο έρωτάς τους.

Η υπόθεση του έργου Lulu

Η Lulu, η γυναίκα με τα αναρίθμητα πρόσωπα: κορίτσι, πόρνη, άγγελος, διάβολος, μητέρα, σύζυγος, ερωμένη, πρωτόπλαστη, θεά και ό,τι άλλο μπορεί να διανοηθεί κανείς, είναι η ιδανική επιφάνεια για να προβάλλουν άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, κάθε πιθανή κι απίθανη φαντασίωσή τους για το απόλυτο αντικείμενο του πόθου τους.

Κι εκείνη, με θαυμαστή διάθεση υπακοής, με απολαυστική δημιουργικότητα, θα τις πραγματώσει. Θα ενσαρκώσει τέλεια την όποια φαντασίωση. Μόνο που το κόστος για όποιον το ζητήσει, θα είναι λιγάκι ακριβό: θα πληρώσει με τη ζωή του.

Και η Lulu, αθώα και ένοχη ταυτόχρονα, θα παρελάσει φαντασμαγορικά από τις ζωές όλων των ανθρώπων που θα βρει στον δρόμο της, ανεβάζοντας το επίπεδο αδρεναλίνης τους σε δυσθεώρητα ύψη, μέχρι τη στιγμή που όλοι θα υποκύψουν νομοτελειακά στο μοιραίο, συνταρακτικά αισθησιακό φινάλε τους.