Στα παρασκήνια του νέου video clip της Καλομοίρα

Στα παρασκήνια του νέου video clip της Καλομοίρα

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Καλομοίρα μαζί με την οικογένεια της καθώς θα παρουσιάζει τα backstage του Rising Star. Η τραγουδίστρια, επιστρέφει και δισκογραφικά, καθώς πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο της Χριστουγεννιάτικο τραγούδι.

Την Πέμπτη η Καλομοίρα βρέθηκε στο Christmas Factory της Τεχνόπολις στο Γκάζι χαμογελαστή και κεφάτη, για τα γυρίσματα του νέου της video clip για το τραγούδι «Τα Χριστούγεννα Αυτά» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, έγινε για λίγο παιδί και τραγούδησε, το νέο της αγαπημένο τραγούδι.

Η Καλομοίρα κάνει την έκπληξη και μας φτιάχνει τις γιορτές μουσικά με το χριστουγεννιάτικο της τραγούδι «Τα Χριστούγεννα Αυτά» και με ξένο στίχο «Christmas Time». Η τραγουδίστρια ερμηνεύει με τη γλυκιά φωνή της ένα soundtrack χαράς που όταν το ακούς χαμογελάς!

Η Καλομοίρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδωσε μια γεύση από τα γυρίσματα του video clip.

Behind the scenes during Christmas video clip…coming very very soon…

A post shared by Kalomira (@itskalomira) on

Το νέο single της Καλομοίρας κυκλοφορεί σε ελληνικούς στίχους με τίτλο «Τα Χριστούγεννα Αυτά» σε μουσική του Ανδρέα Λάμπρου και στίχους του Αργύρη Χατζηνάκη αλλά και στα αγγλικά με τίτλο «Christmas Time» όπου τους στίχους υπογράφει η Καλομοίρα. Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Heaven.


Καλομοίρα-Πόπη Γιαννικάκη