Και ο Άγιος… βοήθεια θέλει Έλα κι εσύ στο φετινό Santa Run Chania

Και ο Άγιος… βοήθεια θέλει Έλα κι εσύ στο φετινό Santa Run Chania

Το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό event της Κρήτης και ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί και φέτος στα Χανιά με σκοπό να ξεσηκώσει ολόκληρη την πόλη και να χαρίσει χρήματα για τη στήριξη τεσσάρων ιδρυμάτων.

Το Santa Run 2016 έρχεται… με φόρα για να κάνει τους Χανιώτες όλων των ηλικιών να ντυθούν Αϊ Βασίληδες και να πάρουν μέρος στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Το φετινό Santa Run θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας!

Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές:

Αν έχεις γίνει το ξωτικό του Άγιου Βασίλη, ξέρεις. Έχεις νοιώσει και έχεις μοιραστεί την αληθινή χαρά, τη χαρά της αλληλεγγύης. Το Santa run Χανιά, πιστό στην ετήσια υπόσχεσή του στα παιδιά της πόλης μας, θα πραγματοποιηθεί και φέτος με στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για να στηρίξει τη λειτουργία των τεσσάρων ιδρυμάτων: ΕΛΕΠΑΠ, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ., Κ.Η.Φ.Α.Π. «Η Μεγαλόχαρη», Ορίζοντας. Στις 26 Δεκεμβρίου 2016 θα είμαστε όλοι εκεί.

Μπορείς να γίνεις κομμάτι της μεγάλης αυτής γιορτής, να γίνεις κομμάτι της δημιουργίας της. Δήλωσε συμμετοχή ως εθελοντής, ΕΔΩ και νιώσε τη διπλή χαρά του Santa run και των δώρων που φέρνει στα παιδιά και σε όσους νοιώθουν παιδιά. Κάνε την παρέα μας ακόμα πιο μεγάλη και τα δώρα του Άγιου Βασίλη ακόμα πιο πλούσια. Γιατί… και ο άγιος βοήθεια θέλει.