Καίτη Φίνου μίλησε για τον λόγο που πότε δεν παντρεύτηκε τον Στάθη Ψάλτη

Καίτη Φίνου μίλησε για τον λόγο που πότε δεν παντρεύτηκε τον Στάθη Ψάλτη

Ο Στάθης Ψάλτης και η Καίτη Φίνου υπήρξαν ζευγάρι και στη ζωή, εκτός από τις ταινίες, ωστόσο, ποτέ δεν παντρεύτηκαν παρά το ότι είχαν αρραβωνιαστεί αρκετές φορές. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά, η ηθοποιός μέσα σε ολα όσα είπε αποκάλυψε και τον λόγο που η σχέση τους δεν προχώρησε στο γάμο.

Συγκεκριμένα είπε:

«Επισήμως είχαμε αρραβωνιαστεί τρεις φορές. Τελευταία φορά αρραβωνιαστήκαμε τον χειμώνα του 1985 και το κάναμε γιατί θέλαμε να δώσουμε λίγη χαρά στη μητέρα μου, που έπασχε από καρκίνο. Η αλήθεια είναι πως η μητέρα μου δεν ήθελε αυτή τη σχέση από την αρχή, γιατί πίστευε ότι δεν θα κρατήσει. Ο έρωτας με τον Στάθη κράτησε περίπου ένα χρόνο, αλλά μείναμε μαζί από το 1981 μέχρι τις αρχές του 1986».

Όσο για το……γιατί δεν παντρεύτηκαν ποτέ δήλωσε:

«Είναι μερικά πράγματα που δεν μπορώ να αποκαλύψω, αλλά ένας βασικός λόγος ήταν πως ο Στάθης δεν είχε ζητήσει διαζύγιο από την γυναίκα του, την Κάτια. Επομένως, δεν μπορούσαμε να παντρευτούμε. Του είπα να μην με ξαναενοχλήσει, κι έτσι έγινε. Βέβαια, κρατήσαμε καλές σχέσεις».