Καίτη Φίνου: Είχα πρόταση και για «λευκό» γάμο

Καίτη Φίνου: Είχα πρόταση και για «λευκό» γάμο

Στο περιοδικό Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη η Καίτη Φίνου η οποία αναφέρθηκε στις προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί αλλά ακόμα και για λευκό γάμο.

Έχεις δεχθεί πολλές προτάσεις γάμου;

Στα νιάτα μου είχα πρόταση και για «λευκό» γάμο. Κάναμε παρέα τότε με τον Τόλη Βοσκόπουλο, τη σύντροφο του κι ένα βράδυ ήμασταν με το δικηγόρο του κι έναν που είχε μισό νησί του Ιονίου δικό του. Αυτός ήθελε να παντρευτούμε, είχε φέρει μαζί του και συμβόλαιο. Προφανώς θα είχε κάποιο πρόβλημα για να θέλει να κάνει «λευκό γάμο». Ο Γεωργιλάς, ο δικηγόρος του Τόλη, μου είχε πει τότε: «Καίτη, βάλε και 10 όρους από κάτω, για 3 χρόνια, για το τι θα σου δώσει». Αρνήθηκα. Ένας αδελφός κάποιου μεγαλοεκδότη μου έδινε επιταγή με 50 εκατομμύρια δραχμές, έτσι απλά να τα πάρω χωρίς να με έχει αγγίξει. Είχα πολλές προτάσεις, από της μιας βραδιάς, μέχρι προτάσεις γάμου με πολλά λεφτά.

Εννοείς να πας να περάσεις μια ερωτική βραδιά με κάποιον δίνοντάς σου χρήματα;

Ναι, με χρήματα, βέβαια. Ήμουν σ’ ένα χώρο που σαφώς… δεν ήταν πολλές αυτές οι προτάσεις, γιατί πάντα είχα μια σχέση και κάποιος θα έπρεπε να με βρει στην αλλαγή της μιας σχέσης από την άλλη. Έβγαζα λεφτά από τη δουλειά μου, δεν με ένοιαζε που δεν ήταν πολλά.