Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Σοκάρουν οι καταθέσεις που έδωσαν στις Αρχές

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Σοκάρουν οι καταθέσεις που έδωσαν στις Αρχές

Στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», ο Θεοδόσης Πάνου μετέφερε όλα όσα είπαν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς στις καταθέσεις τους για την ένοπλη ληστεία που δέχθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στο σπίτι τους.

«Είχα σταματήσει το αυτοκίνητο στη γκαραζόπορτα και περίμενα να ανοίξει. Εμφανίστηκαν μπροστά μου τέσσερα άτομα με κουκούλες. Οι δυο με απείλησαν με όπλο και μου ζήτησαν να κατέβω από το αμάξι. Το έκανα γιατί δεν ήξερα τις προθέσεις τους και είχα φοβηθεί. Στη συνέχεια με υποχρέωσαν να τους μεταφέρω στο εσωτερικό του σπιτιού, όπως και έκανα.

Με ρώτησαν αν υπάρχει άλλος στο σπίτι και εγώ τους είπα ότι είναι ο σύζυγός μου, ο οποίος από τη φασαρία είχε ξυπνήσει. Τον απείλησαν κι εκείνον με το όπλο. Εμένα με κρατούσαν ακινητοποιημένη υπό την απειλή όπλου. Έδεσαν τον Διονύση και του ζητούσαν να τους αποκαλύψει που έχουμε χρήματα…», φέρεται να είπε η Καίτη Γαρμπή στους αστυνομικούς.

Άκουσα θόρυβο από το σαλόνι και κατάλαβα πώς επέστρεψε η Καίτη. Σηκώθηκα και ξαφνικά είδα μπροστά μου ένα άτομο με όπλο να με σημαδεύει. Με οδήγησε στο σαλόνι, όπου βρίσκονταν και οι υπόλοιποι μαζί με τη σύζυγό μου. Με έδεσαν κι εμένα και με απείλησαν λέγοντάς μου: «θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι αν δεν μας πεις που είναι το χρηματοκιβώτιο». Τους αποκάλυψα που βρίσκεται, πήραν από μέσα χρήματα και κοσμήματα και έφυγαν από το σπίτι» .

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε που επικεντρώνονται οι έρευνες των Αρχών.