Κάτια Ζυγούλη: “Όταν ήρθε το πρώτο παιδί για μένα ήταν το τέλος της καριέρας μου”

Κάτια Ζυγούλη: "Όταν ήρθε το πρώτο παιδί για μένα ήταν το τέλος της καριέρας μου"

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρης Αρναούτογλου, βρέθηκε η Κάτια Ζυγούλη που σε μια σπάνια εξομολόγηση αναφέρθηκε στην πρώτη εγκυμοσύνη που ήρθε αναπάντεχα στη ζωή της σε ηλικία 29 ετών.

Η Κάτια Ζυγούλη μεταξύ άλλων παραδέχεται ότι η είδηση της εγκυμοσύνης της έπεσε σαν «βόμβα» και για την ίδια σήμαινε το τέλος της καριέρας της στον χώρο της μόδας.

«Το πρώτο παιδί πιστεύαμε πως θα είναι το τελευταίο. Το βγάλαμε Αναστασία. Ο Θεός τα έφερε τα υπόλοιπα. Αυτές οι ψυχές ήθελαν να ενσαρκωθούν και διάλεξαν εμένα και τον Σάκη και ήρθαν. Ήταν σαν δώρα, “έβρεχε” παιδιά. Η Αναστασία ήρθε από μόνη της, δώρο Θεού. Σοκαριστικό δεν στο κρύβω, καλοδεχούμενο βέβαια. Δεν την περίμενα. Δυσκολεύτηκα να το συνειδητοποιήσω όταν έμεινα έγκυος.

Ήμουν 29 στο πρώτο παιδί, αλλά ήμουν στον κόσμο μου τότε. Έκανα πολλά ταξίδια τότε. Δούλευα πάρα πολύ και κάπου μέσα μου στενοχωριόμουν. Όταν ήρθε το πρώτο παιδί δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι αυτό θα μου φέρει ένα δώρο ηρεμίας. Για μένα ήταν το τέλος της καριέρας μου.

Στην πορεία βλέπεις πως όλα έρχονται για να σε κάνουν να νιώσεις όπως πρέπει να νιώσεις. Τότε το παιδί σήμαινε το τέλος της καριέρας. Εγώ έμενα μήνες στην Αμερική και το Παρίσι. Δε μπορούσα να αφήσω το παιδί για μήνες για να πάω να δουλέψω» τόνισε η Κάτια Ζυγούλη.