Κάτια Δανδουλάκη: “Με χαρά άκουσα το τέλος της σειράς…”

Κάτια Δανδουλάκη: "Με χαρά άκουσα το τέλος της σειράς..."

Η Κάτια Δανδουλάκη πρωταγωνιστεί στην σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο “Τηλέραμα”.

Η ηθοποιός για τις Άγριες Μέλισσες αισθάνεται πολύ κοντά στον ρόλο της “Aνέτ”, ενώ αποκαλύπτει πως μετά από δύο χρόνια αποχής από την τηλεόραση, όταν μπήκε στο πλατό για τα γυρίσματα σχεδόν έβαλε τα κλάματα.

Ακόμα, τονίζει ότι χαίρεται που αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν για τις Άγριες Μέλισσες γιατί η περίοδος της Λάμψης έχει περάσει ανεπιστρεπτί από την ελληνική τηλεόραση.

«Το θέμα είναι να μην βαρεθεί ο κόσμος. Γιατί βαριέται ο κόσμος. Και αν βαρεθεί δύσκολα τον φέρνεις πίσω», δήλωσε η ηθοποιός.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου στο αν η ίδια, στα αλήθεια χαίρεται που είναι η τελευταία σεζόν για τις Άγριες Μέλισσες, η Κάτια Δανδουλάκη είπε:

«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν άκουσα από τη Μελίνα ότι αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν για τις Άγριες Μέλισσες , αλλά όντως το άκουσα με μεγάλη χαρά, γιατί αυτό σημαίνει πως έχει συναίσθηση. Τα πράγματα από τότε που παιζόταν 15 χρόνια η Λάμψη έχουν αλλάξει. Τώρα οι ρυθμοί έχουν αλλάξει. Αν χάσεις κάτι, θα σου λείψουν σημαντικοί κρίκοι ώστε να καταλάβεις τι έχει γίνει. Οπότε όντως άκουσα με χαρά το τέλος, γιατί αυτό σημαίνει πως οι Άγριες Μέλισσες θα τελειώσουν με πολύ μεγάλη τηλεθέαση και όχι φθίνοντας».